Riyat Kırmızıoğlu İGEV’i Ziyaret Etti

0
188

riyad kırmızıoğlu20CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu, eşi Dr. Selda Kırmızıoğlu ile seçim ziyaretleri kapsamında yeniden İGEV’li dostlarıyla bir araya geldiler. İGEV başkanı Şefik Uyar ve yönetim kurulu üyelerinin bazılarının hazır bulunduğu toplantı samimi bir ortamda geçti. Seçim çalışmaları hakkında İGEV yönetimine bilgiler veren CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu, son günlerde yaşanan Özgecan Aslan katliamına dikkat çekerek; “Sizler gibi kurumlar bu ülkede var oldukça, toplumun ahlaki değerleri korunacak ve yüceltilecektir. Bugünün ortağı, yarının sahibi olan gençlerimizin eğitimi ve kişisel gelişimlerine verdiğiniz katkılar bizleri her zaman heyecanlandırıyor. Sizlerin dün olduğu gibi bugünde yanında olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

İGEV yönetim kurulu üyeleri CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu’na seçim çalışmaları sırasında başarılar dileyerek her zaman birlikte olmaktan onur duyacaklarını ifade ettiler.

riyad kırmızıoğlu21

Kırmızıoğlu Özgecan İçin Yürüdü…

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu, ayrıca akşam saatlerinde CHP İskenderun İlçe Teşkilatı’nın öncülük ettiği Özgecan Aslan’ın hunharca katledilmesine karşı, partili partisiz, kadın erkek, genç ihtiyar her yaştan katılımcıyla tepkilerini gösterme çağrısına uyarak İlçe teşkilatı önünden Havuzlu Çarşı’ya kadar büyük bir kalabalıkla beraber yürüdü.

Bu ülkede hakim kılınmaya çalışılan, kadını zayıf ve hor gören baskıcı zihniyetin ürünü olan katillerin, Mersin’in Tarsus ilçesinde birkaç gün önce işledikleri Özgecan cinayetinin kabul edilemez olduğunu belirten Dr. Riyat Kırmızıoğlu, bu olayın buzdağının görünen yüzü olduğunu, ülkemizde her gün birçok kadın ve çocuğun cinsel istismar ve şiddetin her çeşidiyle karşı karşıya kaldığını belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here