“Hep Birlikte İktidara Yürüyeceğiz”

0
51

ender çolakoğlu11CHP Milletvekili Aday Adayı Dr. Ender Çolakoğlu Sarıseki’de Partililerle Buluştu

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Ender Çolakoğlu Sarıseki’de partililerle buluştu. Düzenlenen toplantıya çok sayıda partili katıldı.

Yapılacak olan genel seçimler öncesinde çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Dr. Ender Çolakoğlu, Sarıseki mahallesinde düzenlenen toplantıda partililerle sohbet etti, sorunlarını dinledi.

Cumhuriyet Halk Partisi doksan yıllık bir çınar olduğunu vurgulayan Çolakoğlu; “Örgütün motivasyonunu sağlayacak en önemli şey kişinin değer görmesidir. Partide emeği geçen tüm insanlara değer verilmesi, partinin karar mekanizmalarında söz sahibi olduğunun hissettirilmesi, milletvekilini sen seçeceksin denilmesi gerekmektedir. Yaşamın her alanında insan odaklı, insan öncelikli, eşitlikçi, partimizin sol politikalarının halka anlatılması gerekmektedir. Partimizin savunduğu değerleri halkımızla paylaşacağız. Bizlere düşen en önemli görev bu olmalıdır. Artık yeni bir dönemi birlikte başlatmalıyız.

ender çolakoğlu12

CHP’liler olarak; devrimci, demokratik ve çağdaş sol değerleri geliştirmek, militarizme, ırkçılığa ve emperyalizme karşı mücadelenin ön saflarında yer almak zorundayız. Misyonumuzun gereği budur. Halka güven veren tarzda siyaset yapmayan, insan ilişkilerinde güven ve dayanışmayı esas almayan bir güç kitleler nezdinde de inandırıcı olamaz” şeklinde konuştu.

Halkın siyasete katılımını sağlamak için partinin demokratik işleyişini olmazsa olmaz gördüklerini ifade eden Çolakoğlu; “Ülkemizin demokratikleşmesinde, hukukta, eğitimde, sağlıkta, çalışma hayatında, sosyal devlet olmada ve ekonomide, laikliğin uygulanmasında ve eşit yurttaşlıkta, komşularımızla barışın yeniden tesis edilmesinde CHP öncülüğünde sol bir iktidara ihtiyaç vardır.

Cumhuriyet Halk Partisi solcuların, dil, din, mezhep, ırk, renk ayrımı gözetmeksizin çalışanların ve hayatı yaratanların partisidir. Bu görüşler ışığında mücadelemiz önündeki engelleri aşacağımıza ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyacağımıza inanıyorum. Örgütle, emekle, bilgiyle, erdemle, inançla, yürekle hep birlikte iktidara yürüyeceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here