2. Lige Çıkan Bayan Sutopu Takımından DTO’ya Ziyaret

0
154

sutopu5Türkiye genelinde 10 takımın mücadele ettiği turnuvaya katılarak Türkiye ikincisi olan ve 2. lige yükselme başarısı gösteren İskenderun Yüzme İhtisas Bayan Sutopu takımı, kazandıkları kupayı her konuda destekçileri olan Deniz Ticaret Odası (DTO) İskenderun Şube yönetimine hediye etti. Gerçekleştirilen ziyarette takım sporcuları ve antrenörleri, Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir Doğan ile sevinçlerini paylaşarak sohbet etti.

Başkan Yardımcısı Kadir Doğan, böyle bir başarıdan dolayı sutopu takımını kutlarken; “Şehrimize bunun gibi başarılar yaşatmanız gurur verici. Bizlerde elimizden gelen desteği her zaman yapmaya razıyız. Başta hocalarınız olmak üzere hepinizi kutluyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

sutopu6

İskenderun Yüzme İhtisas Bayan Sutopu takımı baş antrenörü Murat Kaptanoğlu ise; “2. lige çıkmaktan ötürü kente ve camiamıza bu sevinci yaşattığımız için mutluyuz. İskenderun Yüzme İhtisas’ın gerek yüzme, gerekse sutopu dallarında daha iyi yerlerde olabilmesi için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Gün geçtikçe kulübümüze olan ilginin artması yetenekli sporcuları bulup antrene etmemizi daha kolaylaştırıyor. Bizler antrenör kadromuz ve sporcularımız ile bu takımı daha yukarılara taşımayı hedefliyoruz. Bu yıl şehrimizi Türkiye Sutopu 2. Liginde temsil edeceğiz. Önümüzdeki yıl hedefimiz 1. Lige çıkmaktır. Yeter ki çalışma ortamı bulabilelim” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here