Rektör Kaya’ya Hemşerilerinden Yakın İlgi

0
113

mkü-kırıkhan ziyaret1Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Belediye Meclis üyeleri ve Ak Parti Kırıkhan İlçe Yönetimiyle birlikte Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya’yı makamında ziyaret etti.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ziyarette yaptığı konuşmada; “Hatay ve Türkiye için özel günlerden biri. Çünkü ömrünü bu işe adamış hakikaten bir memleket sevdalısı olan hocamız bugün MKÜ’de Rektör olarak Hatay’a Türkiye’ye ve eğitime hizmet verecek” dedi.

mkü-kırıkhan ziyaret2

Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya ise konuşmasında, memleket aşkıyla 2002 senesinde buraya geldiğini ve yaklaşık 12 yıldan beri gece gündüz hastane bazında çok büyük hizmetler yaptıklarını ifade etti. Rektör Kaya, bu hizmetlerde Kırıkhan’ın çok büyük desteğini gördüklerini de sözlerine ekledi.

Heyette yer alan ve kısa bir konuşma yapan Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Cesur da; “Kırıkhan olarak hiçbir dönemde yakalayamadığımız bir oluşumu yakalamış durumdayız. Bir güç birliği oluşturmuş durumdayız” diye konuştu.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here