Dörtyollu Ahmet Karayiğit Cumhurbaşkanlığı Hukuk Başdanışmanı Oldu

0
952

ahmet karayiğit1Yıllardır yurdun farklı yerlerinde Cumhuriyet Başsavcılığı görevlerinde bulunan ve HSYK üyeliği de yapan Ahmet Karayiğit 1 Aralık 2014 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Hukuk Başdanışmanlığı görevine getirildi. Bu görevlendirme Dörtyol’ da büyük bir sevinç ve gururla karşılandı.

İlçemizin saygın kişiliği ve tarafsızlığı ile bilinen deneyimli hukukçu, Yargıtay Üyesi Ahmet Karayiğit Cumhurbaşkanlığı Hukuk Başdanışmanlığı’na atandı. 1 Aralık 2014 Pazartesi günü yeni görevine başlayan Ahmet Karayiğit uzun süre çeşitli illerde (Çanakkale, Gaziantep, Balıkesir) Cumhuriyet Başsavcılığı görevlerinde bulundu. 2007 yılında Balıkesir Cumhuriyet Başsavcısı iken Yargıtay üyeliğine atandı. Daha sonrada 4 yıl HSYK üyeliği görevlerinde bulundu. Geçen ay yapılan HSYK seçimlerinde aday olmayarak Yargıtay üyeliğine tekrar döndü.

Birleştirici ve güçlü bir hukuk deneyimi olan Ahmet Karayiğit, Yargıtay üyeliği devam etmek üzere bu defa Cumhurbaşkanı Hukuk Başdanışmanlığı görevine getirildi.

Evli ve iki çocuk babası olan hemşerimizi kutluyor, bu görevinden dolayı ilçe halkı olarak gururumuzu kendisiyle paylaşıyoruz. Haber: Sedat İskenderoğlu/Dörtyol

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here