Çapa Makineleri ve Hayvancılık Projeleri Teslim Töreni

0
102

belen-çapa nakineleri1Belen Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünce teknik desteği ile hazırlanan Çapa Makineleri ve Ekipmanları ile teslimi doğrudan mahallelere yapılan Saanen Irkı Keçi ve Süt Sığırcılığı projelerinin ise sigorta poliçelerinin hak sahiplerine teslimi düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

belen-çapa nakineleri2

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesindeki tören Kaymakam Abdulaziz Aydın, Garnizon Komutanı Salih Aygün, Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, Siyasi parti temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve hak sahiplerinin katılımı ile yapıldı.

Çapa Makineleri hak sahipleri adına Eşref Kaçmaz, Saanen Irkı Keçi Dağıtım Projesi hak sahipleri adına Ahmet Savaşçı ve Süt Sığırcılığı Projesi hak sahipleri adına Çerçikaya Mahalle Muhtarı İsmail Yücel birer konuşma yaparak, projede emeği geçenlere teşekkürlerini ifade ettiler.

belen-çapa nakineleri3

Kaymakam Aydın yaptığı konuşmada, ilçede tarımsal ve hayvansal üretimin geliştirilmesine yönelik olarak hazırlanan projelerin Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün onayından geçerek kabul edildiğini; 2 yılı ödemesiz 6 yılda geri ödemeli olarak finansmanın sağlandığı kaydetti.

​Hak Sahiplerine Çapa Makineleri ve hayvanların sigorta poliçelerinin tesliminden sonra, çapa makinelerin gezilmesi ve hazırlanan ikram ile tören sona erdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here