PTT 1. Ligin Son Bileti Kimin Olacak?

0
107

hatayspor10Spor Toto 2. Lig play-off mücadelesinde adını finale yazdıran ilimiz temsilcisi Hatayspor, bugün Atatürk Olimpiyat Stadında saat 19.00’da Alanyaspor ile İstanbul’da karşılaşacak. Maçın galibinin PTT 1. Lige çıkacak olması da her iki takım için de büyük önem arz ediyor. Bu zorlu karşılaşmayı Süper Lig Hakemlerinden Hüseyin Göçek yönetecek.

Atatürk Olimpiyat Stadında oynanacak olan karşılaşma için biletler bugün stat gişelerinden 10 TL’ye satışına başlanacak. PTT 1. Lig’e yükselen üçüncü ve son takımı belirleyecek olan bu karşılaşmada ilimiz temsilcisi Hatayspor’un taraftarları biletlerini kuzeyde yer alan gişelerden satın alarak doğu tribününe, Alanyaspor taraftarları ise güneyde yer alan gişelerden satın alarak batı tribününde maçı izleyecek.

PTT 1. Ligin Son Ekibi Bu Maçın Sonunda Belli Olacak!

Gruplarını lider olarak tamamlayan Giresunspor ile Altınordu, PTT 1. Lig’e yükselmişlerdi. 2014-2015 sezonunda yer alacak 17 takımın belli olduğu PTT 1. Lig’in son ekibi de bugünkü karşılaşma sonunda belli olacak.

Bugünkü karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek, daha önce 1’er kez Alanyaspor ve Hatayspor maçlarında görev yaptı. Hüseyin Göçek, 2002-2003’te Hatayspor’un Mezitlispor’u 2-1 yendiği müsabakada ve 2006-2007’de de Alanyaspor’un Adana Demirspor’a 4-2 yenildiği maçta düdük çaldı.

2014-2015 sezonu heyecanının 31 Ağustos haftasında başlayacağı PTT 1. Lig’e 16. haftanın ardından 3 haftalık ara verilecek. 30. haftanın 30 Nisan Çarşamba günü oynanacağı ligde sezon 24 Mayıs haftasında tamamlanacak.

Hatayspor-Alanyaspor Maçını Lig TV Naklen Yayınlayacak

Hatayspor ile Alanyaspor arasında oynanacak olan play-off final müsabakasının organizasyon toplantısı da İstanbul’da yapıldı. Hatayspor-Alanyaspor maçının Lig TV tarafından naklen yayınlanacağı da açıklandı.

Toplantıya kulüplerin temsilcileri, emniyet yetkilileri, finalin oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun sorumluları ve TFF çalışanları katıldı.

Toplantıda biletlerin 10 TL ücretle maç günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu gişelerinden satışa çıkartılması kararlaştırıldı. Karşılaşmanın engelli biletleri ise müsabaka günü stadyumdan dağıtılacak. Stadyumun kapıları maç günü saat 17.00’de açılacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here