Facebook’da Başladı, Düğünle Noktalandı

0
262

engelli düğün1Yaklaşık 3 yıl önce Facebook’da tesadüfen tanışan Senem Göz ve Abdullah Sığar çifti, dünya evine girdi. O sıralarda İskenderun Engelliler Spor Kulübünde iken Gaziantep Engelliler Spor Kulübüne transfer olan ve Gaziantep’te çalışan Abdullah Sığar, facebook arkadaşı Senem Göz’e aşık oldu ve evlenmeyi kafasına koydu. Yaklaşık 3 ay sonra da evlenme teklif etti. Senem birkaç kez bu teklifi reddetti. Abdullah yılmadı. İskenderun’a taşınan ve çalışmaya başlayan Abdullah bir kez daha ısrarla teklifini tekrarladı. Ama biraz sertleşerek ‘ya toprağın olacaksın ya benim’ dedi. Bu kez, Senem’de ‘peki’ dedi.

engelli düğün2

Aileler tanıştı, kız istendi, söz kesildi, sonra nişan yapıldı ve düğüne sıra geldi. Maddi sıkıntı çektikleri için, devletin engelli çiftlere düğün kredisi verdiği düşüncesiyle yardımcı olması için Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu’ya başvurdular. Adnan Başkan olumlu cevap verdi ama onun aklında kredi çekmeleri değil, kendisinin destek olması vardı. Genç çifte bu fikrene söylemedi ama gereken desteği sağladı ve Abdullah ile Senem yaşamlarını güzel bir düğün töreni ile birleştirdiler.

Belen’in Sarımazı Mahallesi’nde bulunan İSSUME Sitesi Çay Bahçesinde dünya evine giren Senem ve Abdullah, insanların evlenebilmeleri ve evliliği sürdürebilmeleri için engellerin önemli olmadığını, en önemlisi çiftlerin  birbirlerine saygı duyabilmeleri olduğunu vurguladılar.

engelli düğün3

Çok kalabalık bir davetli topluluğu vardı. Düğüne Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, genç damadın çalıştığı Palmiye Hastanesi’nin sahibi Serdar Kirmit de katıldı.

Genç çift sonunda aşklarını evlilikle noktalamışlardı. Düğün töreninde bol bol oynadılar. Adnan Vurucu ve eşi de genç çitle karşılıklı göbek attı.

Damat Abdullah Sığar’ın, Belediye Başkanı Vurucu’ya desteklerinden dolayı teşekkür plaketi de verdiği törenle dünya evine giren Senem ve Abdullah’a yaşam boyu mutluluklar diliyoruz.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here