Polis Haftası Mesajları

0
167

polis mesaj1Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıldönümünü nedeniyle, Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, CHP Hatay Milletvekili Avukat Mevlüt Dudu ve Ak Parti İlçe Başkanı Dr. Uğur Feriz de birer kıtlama mesajı yayınladılar. Karasayar, Dudu ve Feriz mesajlarında şu görüşlere yer verdiler:

Karasayar; “Polisimiz, Demokratik Düzenin En Önemli Teminatlarındandır”

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, yayınladığı yazılı bir mesajla, Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıldönümünü kutladı. Mesajında emniyet mensuplarının yaptıkları görevin kutsallığına dikkati çeken Milletvekili Karasayar; “Devletin temel amaç ve görevlerinin yerine getirilmesinde önemli sorumluluk üstlenen Polis Teşkilâtı’nın 168. kuruluş yıldönümünü tebrik ediyorum. Yetkilerini yasalardan, desteğini halkımızdan alan Emniyet Teşkilâtımız ve polisimiz, demokratik düzenin en önemli teminatlarından birini oluşturmaktadır. Bu güveni korumak ve halkın güvenlik hizmetleri konusundaki memnuniyetini yüksek tutmak için emniyet mensuplarımızın her zaman hassasiyetle hareket edeceklerine inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; İskenderun’umuzun bir güven ve huzur şehri olmasın da mesai mefhumu tanımadan görev alan Emniyet Teşkilatına teşekkürlerimi sunuyor, görevlerini kahramanca yerine getirirken hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

Dudu; “Polisimiz Halkına Başarıyla Hizmet Vermeye Devam Edecek”

CHP Hatay Milletvekili Avukat Mevlüt Dudu, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıldönümü ve Polis Haftası nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

Polislerin, özveri ile  gönülden yaptıkları görevleri sayesinde tüm halkın huzur ve güven içerisinde yaşadığını ifade eden Milletvekili Dudu; “Toplumsal gelişim ve değişime paralel olarak her geçen gün yeni bir suç unsurunun ortaya çıktığı günümüzde, mücadele yöntemleri ve teknolojiyi uygun şekilde kullanıp, halkın refahını ve huzurunu sağlamanızın verdiği güven duygusunu yaşıyoruz. Toplumsal huzur ve güvenliğimizin koruyucusu emniyet teşkilatımız, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada tüm siyasi düşüncelerden ve fikirlerden bağımsız, yasaların güvencesi olma bilinciyle Atatürk ilke ve devrimlerine, insan haklarına, hukukun üstünlüğüne ve yasalara bağlı kalarak devletine ve halkına başarıyla hizmet vermeye devam edeceğine olan inancım tamdır. Bu duygularla emniyet teşkilatımızın  tüm görev şehitlerini şükran ve rahmetle anıyor, görev başındaki  mensuplarının 168. yıldönümlerini yürekten kutluyorum” dedi.

Feriz; “Polisimizin Başarıları Dünyaya Örnek Gösteriliyor”

Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıldönümü kutlayan Ak Parti İlçe Başkanı Dr. Uğur Feriz, yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi; “En gelişmiş teknolojiyi kullanarak, hoşgörü ve nezaket çerçevesinde sunulan asayiş ve emniyet hizmetlerinde polisimizin elde ettiği başarılar tüm dünyada örnek olarak gösterilmektedir. Bu vesileyle ilimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması konusunda üstün gayret ve başarılı çalışmaları dolayısıyla başta İlçe Emniyet Müdürümüz olmak üzere tüm amir ve memurlarımızın Polis Haftasını kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here