“Bu Büyük Milleti Bu İhanete Ortak Edemeyeceksiniz”

0
74

belen chp1CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, gündeme ilişkin açıklamalarda bulunurken, ülkemizin bölünerek parçalanmak istendiğini buna karşı ise Cumhuriyete 4 elle sarılmak ve sahip çıkmak gerektiğini kaydetti

Ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, ‘böl, parçala ve küçült’ projesinde sıra İran ve ülkemize geldiğinin altını çizdi. İlçe Başkanı Yüksel; “Bundan kurtulmanın tek çaresi büyük kurtarıcı Mustafa Kemal Atatürk’e ve Cumhuriyete dört elle sarılmak, sahip çıkmaktır” dedi.

Parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile gündeme ilişkin açıklamalar yapan İlçe Başkanı Fevzi Yüksel; “Ülkemiz, cumhuriyetimiz ve Çanakkale’de ve kurtuluş savaşında baskıya, zulme direnen, emperyalist güçlere taviz vermeden toprağını ve geleceğini savunan bu uğurda nice şehitler veren Büyük Türk Milleti terör örgütüne teslim edilmek istenmektedir. Terör örgütüyle görüştüğümüzü ispatlayamazsanız şerefsizsiniz diyenler, teröristle terörü destekleyen milletvekilleri kucaklaştı diye feryat eden numarası yapanlar, örgütü karşısında diz çökmüş, teslim olmuşlardır. Eli kanlı terör örgütünden medet umar hale gelmiş, adeta ‘Benim iktidarda kalmama yardımcı ol; karşılığında ne istersen vermeye hazırım’ diye feryat etmektedir. Asıl amacı ülkeyi bölmek olan ve emperyalist güçlerin taşeronluğunu yapan, uyuşturucu trafiğini yöneten bu terör örgütüyle çıktığınız yoldan medet bekleyebilirsiniz, ortaklık yapabilirsiniz fakat bu büyük milleti bu aymazlığa, bu ihanete ortak edemeyeceksiniz” dedi.

belen chp3

Sıra Ülkemize Geldi…

Mandacı zihniyetin iş başında olduğunu öne süren Yüksel, buna karşı yan yana omuz omuza mücadele etmek gerektiğini belirtti. Yüksel, cumhuriyete dört elle sarılmak ve sahip çıkmak gerektiğine de vurgu yaparak; “Böl, parçala, küçült projesinde sıra İran ve ülkemize gelmiştir. Bundan 90 yıl önce olduğu gibi bu projeyi destekleyen, eş başkan olan, kalemiyle, yazarlığıyla, sözde aydınlığıyla ihanet içinde olan mandacı zihniyet iş başındadır. Terör örgütü de silahıyla, mayınıyla bu projenin hizmetindedir ve maşasıdır. Bu projenin sonunda vatanımız içerisinde yaşayan hiç kimseye huzur, mutluluk yoktur. Bu projenin sonunda bölünme, bağımsızlığını kaybetme, gözyaşı ve acı vardır. Bu projenin sonunda bin yıldır kardeşçe yaşamış, acıda tasada bir olmuş etle tırnak olmuş, millet olmuş halkımızın ayrışması vardır.

belen chp2

Çare Yürek Yüreğe Olmak!

Çare atalarımızın ve dedelerimizin Çanakkale’de, kurtuluş savaşında yaptığı gibi yürek yüreğe olmak gerekirse yan yana mücadele etmek ve onların mirasına sahip çıkmaktır. Çare büyük kurtarıcı Mustafa Kemal Atatürk’e ve cumhuriyete dört elle sarılmak, sahip çıkmaktır. Gün ulusumuzu, bayrağımızı, bayramlarımızı sevmeyi yasaklamaya çalışanlara ‘Yok artık’ deme günüdür. Gün mağrurlanma çakma padişah; senden büyük halk var senden büyük Allah var deme günüdür. CHP vatanımız ve halkımız ne zaman dara düşmüşse tarihi görevini hep yapmıştır ve yapacaktır. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Hep beraber ihanet içinde olanlara ‘dur!’ diyeceğiz ve alacakaranlık kuşatmasını yırtıp atacağız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here