Payas Kaymakamı Gazileri Makamında Ağırladı

0
207

payas kaymakamı2Payas Kaymakamı İrfan Demiröz, “Şehitler ve Gaziler Haftası” dolayısıyla gazileri ve gazi ailelerini makamında konuk etti. Programda kaymakama Payas Belediye Başkan Vekili Faruk Dağlı, Payas İlçe Jandarma Komutanı Erhan İşman, Payas Emniyet Amiri Şerif Avcı eşlik etti. Demiröz, makamına gelen gazi ve ailelerini karşılayarak onların dertlerini ve isteklerini dinledi. Gazilere hediyelerini Kaymakam İrfan Demiröz ve Payas Belediye Başkan Vekili Faruk Dağlı verdi. Demiröz, “Sayın Valimiz ve ben hepinizin Gaziler Gününü kutluyorum. Allah bu millete bir daha gazi ve şehit yüzü göstermesin. Devletimiz sizlere gerçekten çok önem veriyor. Gazilerimiz ve şehitlerimiz, bir bayrak kadar bir vatan kadar önceliğe sahiptir. Bizler her işimizi sizinle beraber yapıp, yekvücut olacağız” diye konuştu. Kore Gazisi Mustafa Yavuz’un eşi 84 yaşındaki Safiye Yavuz’a eşinin Gazilik Madalyasını takan Kaymakam Demiröz, Gazi ve Gazi yakınlarını tek-tek dinleyerek istekleri ve sorunları olup olmadığını sordu.

payas kaymakamı3

İlk Ziyaret Şehit Ailelerine

Payas’ın ilk Kaymakamı İrfan Demiröz ilçedeki ilk ziyaretini Şehit ailelerine gerçekleştirdi. “Devlet olarak Vatanımız, Bayrağımız, Ezanımız kadar değerli ve önceliğimiz Şehit aileleri ve gazilerimizdir” diyen Payas Kaymakamı İrfan Demiröz Şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti

Kaymakam Demiröz Şehit aileleri ziyaretinde; “Şehitlerimiz sayesinde bizler huzur içerisinde yaşamaktayız. Onlar vatanımız için canlarını feda etmişlerdir bizlerde geride bıraktıkları ailelerine destek olmakla görevliyiz. Devletimiz çok güçlüdür ve bu gücün desteğini her zaman Gazi ve Şehitlerimiz için kullanmaktadır. Bizler devletimizin imkânlarını sizlere getirmekle görevli elçileriz. Sıkıntılarınız bizim sıkıntımızdır ve bunları çözmek yardımcı olmak öncelikli görevimizdir” diye konuştu.

Kaymakam Demiröz, Şehit yakınlarının sorunlarını dinleyerek bir an önce çözüme kavuşturulması için ilgili yerlere direktifler verdi. Şehit ailelerini ziyarete, Payas Belediye Başkan vekili Faruk Dağlı, Payas Emniyet Amiri Şerif Avcı, Payas Jandarma Komutanı Erhan İşman katılarak Payas Kaymakamı İrfan Demiröz’e eşlik etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here