Payas Bld.spor Seriyi Sürdürmek İstiyor

0
116

payas bldspor40İlimizi Spor Toto 3. Lig 1. Grupta temsil eden Payas Belediyespor 1975, Cumartesi günü (yarın) İskenderun 5 Temmuz stadında konuk edeceği Adıyamanspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Galip Gündoğdu öncülüğünde sürdürüyor. Teknik Direktör Gündoğdu, ligde yakaladıkları galibiyet serisini Adıyaman karşısında da sürdürmek istediklerini belirtti.

Günde çift idman ile taktik çalışmasını sürdüren Payas Belediyesor 1975 futbolcuları, antrenmanlarda moral ve motivasyonu yerinde olduğu izlenimi verdi. Antrenmanlardaki disiplinli ve hırslı oldukları da gözden kaçmayan Payas Belediyespor’lu futbolcular, ligde puan ihtiyacı olan Adıyamanspor’u eli boş gönderecekleri sözünü takıma gönül veren taraftarlarına verdiler.

Takımlarının bu zorlu karşılaşma öncesi taraftarların desteğini yanlarında görmek isteyen Teknik Direktör Gündoğdu; “Futbolcularım ve biz Adıyamanspor için yoğun bir tempo içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ligde hiçbir maç kolay değildir. O nedenle de rakibimizi ciddi alıyoruz. Takım oyuncularıma inancım tamdır. Sahaya çıkıp, kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yapıp, bu zorlu karşılaşmandan galibiyet ile ayrılacağımıza inanıyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here