Minik Raketlerde ‘Turnuva’ Heyecanı!

0
71

tenis turnuvası5İskenderun Belediyesi ve Türkiye Tenis Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen Turnuva dün başladı

İskenderun Belediyesi ve Türkiye Tenis Federasyonu işbirliğiyle İskenderun’da düzenlenen Tenis Turnuvası dün oldukça heyecanlı başladı. Turnuvanın açılışında sporculara başarılar dileyen İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, sporun önemine vurgu yaptı.

İskenderun Belediyesi Rauf Denktaş Spor Kompleksinde, Türkiye Tenis Federasyonu’nun gözetiminde başlayan tenis turnuvasına, çeşitli il ve ilçelerden lisanslı sporcuların katılımı oldu. 30 maçın yer alacağı turnuvanın ilk günü, lisanslı 80 sporcunun start alması ile başladı. Heyecanlı maçların yaşandığı turnuvayı, sporcuların aileleri de izliyor.

tenis turnuvası6

Tenis Turnuvasının başlangıcında, Rauf Denktaş Spor Kompleksine gelen Belediye Başkanı Yusuf Civelek, hakemlere ve sporculara başarılar dilerken, sporun ve sporcunun her zaman için yanında olduklarını belirterek, sporun önemine vurgu yaptı.

Türkiye Tenis Federasyonu Başhakemlerinden Faruk Küreci, gözlem hakemleri Şansal Öz, Seyhun Seyhan ve Tülay Tapcı’nın görev aldığı turnuva, 1 Aralık 2013 Pazar günü sona erecek. 14 yaş kategorisinde düzenlenen Tenis Turnuvası, fikstür grubu Erkek 14 yaş TEK, Bayan 14 yaş TEK şeklinde gerçekleştiriliyor. İskenderun Belediyesi’nin Rauf Denktaş Spor Kompleksindeki tenis kurslarına katılan sporcularda bu turnuvada yer alıyorlar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here