Payas Belediyespor Ürgüp’te Güç Depoluyor!

0
138

payas belediyespor2Nevşehir Ürgüp’te kampa giren Spor Toto 3. Lig temsilcimiz Payas Belediyespor 1975 futbol takımımı, Ürgüp kampı süresince bazı hazırlık maçları da yapacak. Yeni sezon hazırlıklarını sessizce sürdüren temsilcimiz Payas Belediyespor 1975 ilk olarak 7 Ağustos Perşembe günü 3. Lig 3. Grup takımlarından Sakaryaspor ile hazırlık maçı yapacak.

3. Lig 2. Grup temsilcimiz Payas Belediyespor 1975, Teknik Direktörü Galip Gündoğdu öncülüğünde Nevşehir Ürgüp’te yeni sezon hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Takımdan çok sayıda futbolcunun ayrılmasının ardından yeni bir takım oluşumuna giden Payas Belediyespor 1975, bir yandan antrenmanlarını sürdürürken diğer bir yandan da yeni transferler gerçekleştirmenin hesaplarını yapıyor.

Ligde hedeflerine ulaşacak bir takım oluşturmak amacı içerisinde olduklarını belirten Teknik Direktör Gündoğdu, kamp çalışmalarının çok verimli ve faydalı geçtiğini belirtti. Teknik Direktör Gündoğdu, 7 Eylül’de başlayacak olan 2014-2015 futbol sezonunda takımın hazır hale geleceğini söylerken; “Takımdan birçok futbolcunun ayrılmasının ardından yeni bir oluşuma girmiş bulunmaktayız. Yaptığımız transferlerle yeni sezonda güçlü ve hırslı bir ekip yaratmak istiyoruz. Çalışmalarımızı da bu yönde sürdürüyoruz. Takımımız Ürgüp kampının ardından lige hazır hale gelecektir. Bu süreçte transfer edeceğimiz oyuncularla da temas içindeyiz. Anlaştığımız futbolcularla hemen sözleşme imzalayacağız ve kampa dahil olmalarını sağlayacağız” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here