Payas Belediyespor Şampiyon!

0
102

u-17 ligi3Kulüp Başkanı Mehmet Ay; “Geleceğin Yıldız Futbolcularımızı Kutluyorum!”

2014-2015 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme U-17 Kategorisi (C ve D) Grup birincilerinin oynadığı (Play-Off) ikinci müsabakasında 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında oynanan maç sonunda İskenderun Belediye Gençlik ve Spor Kulübünü 2-1 mağlup eden Payas Belediyespor, şampiyon oldu. Mavi-Beyazlı ekip Payas Belediyespor, ilk karşılaşmada da rakibini 2-1 yenmişti.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Mahmut Gülle, Ferdi Özkan ile Hasan Yüncüoğlu’nun yönettiği müsabakada, Payas Belediyespor’u şampiyonluğa taşıyan golleri 5 ve 63. dakikalarda Mehmet Onur atarken, İskenderun Belediye Gençlik ve Spor Kulübünün tek sayısını 7. dakikada Osman kaydetti.

Zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmada İskenderun Belediye Gençlik ve Spor Kulübünden Cemal ile Bilal, Payas Belediyespor’dan da Akın kırmızı kart gördüler.

Elde edilen başarının ardından açıklama yapan Payas Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Ay; “Zorlu geçen bir maratonun ardından U-17 Kategorisi (C-D) Grubu şampiyonu olan takımımızın teknik heyet ve geleceğin tüm yıldız futbolcularını kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Bu arada Antakya Çekmece sahasında yapılan bir diğer müsabakada ise Hatayspor U-17 takımı güçlü rakibi Defne 2013 takımı ile 0-0 berabere kaldı. Daha önceki karşılaşmada rakibini yenen Defne 2013 takımı da (A-B) Gurubu şampiyonu oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here