Körfez İskenderunspor’da 2 Transfer

0
121

körfez iskenderunspor10Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor, kadrosunu güçlendirmek amacıyla daha önce prensipte anlaştığı 2 futbolcuyu renklerine bağladı. Turuncu-Mavili ekip şu ana kadar 7 futbolcuyu renklerine bağlamış oldu.

Yapılan transferlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Körfez İskenderunspor Kulüp Başkanı Kazım Aydın; “Daha önce prensipte anlaştığımız Eskişehirspor’lu 22 yaşındaki Oğuzhan Durmuş Çeşmeli ile Tokatspor’lu 25 yaşındaki Abdullah Eryılmaz’ı renklerimize bağladık. 1,5 yıllık sözleşme imzaladığımız iki futbolcumuz da takımımızla birlikte antrenmanlara başlamıştır. Bunlarla birlikte devre arasında toplam 7 futbolcuyu kadromuza katmış olduk” dedi.

Türkiye Olimpik Milli takımında 5 kez forma giyen ve bazı takımlarda da kiralık oynayan 22 yaşındaki Oğuzhan Durmuş Çeşmeli, 2017 yılına kadar Eskişehirspor’da sözleşmesi bulunuyordu.

Körfez İskenderunspor’un diğer transferi 25 yaşındaki Abdullah Eryılmaz ise U-16 ve U-18 Türkiye Milli takımlarında 8 kez, Macaristan, Romanya, Fransa, Ukrayna ve Lüksemburg Milli takımlarına karşı forma giydi. Antalya Sidespor’da yetişip 5 yıl Beşiktaş altyapısında devam eden Abdullah Eryılmaz, Tavşanlı Linyitspor, Albimo Alanyaspor, Gümüşhanespor, Bozüyükspor, geçen sezonda Tokatspor’da forma giyiyordu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here