Payas Belediyespor 1 Puana Razı Oldu

0
44

payas belediyespor18Stat: Alpaslan Türkeş 

Hakemler: Aykor Karaca**, Ercan Aydın**, Hakan Okan Baylan**

Derincespor: Ömürcan**, Hüseyin**, Burak**, Kamil**, Fatih**, Mesut**, Furkan*, Serhat***, (Dk.79. İbrahim*), Ahmet**, Onur**, (Dk.46. Ferhat*), Hakan**, (Dk.63. Eşref*)

Payas Belediyespor 1975: İsmail**, Başaran***,Onur***, Yakup**, Cuma Ali**,Yunus***, Ali Kurt***, Uğur***, Burçağ**, (Dk. 90. Furkan), Utku**, (Dk.79. Ömer*), Ethem**

Sarı Kartlar: Burak, Fatih, Hakan, Furkan, (Derincespor), Cuma Ali, Yakup (Payas Belediyespor)

Goller: Dk.12. Serhat, (Derincespor), Dk. 64. Ali Kurt (Payas Belediyespor)

Spor Toto 3. Lig 2. grupta mücadele eden Payas Belediyespor 1975, geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Derincespor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın her iki yarısında atılan gollerle karşılaşma 1-1 tamamlandı.

Alpaslan Türkeş Stadında yapılan karşılaşmaya ev sahibi biraz daha etkili başladı. Baskılı oyun, karşılaşmanın 12. dakikasında sonuç verdi ve ev sahibi Serhat ile öne geçti: 1-0. Golün şokunu üzerinden hemen atan Payas Belediyespor, skoru eşitlemek adına rakip kaleye yüklendi. Fakat ilk yarıda aradığı golü bulamadı ve ilk yarı 1-0 ev sahibinin üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda rakip kaleye yüklenen Payas Belediyespor, istediği golü karşılaşmanın 64. dakikasında Ali Kurt ile buldu: 1-1. Payas Belediyespor, golden sonra öne geçmek için rakip kaleye etkili olsa da bunu başaramayınca, zorlu Derince deplasmanından 1 puan ile döndü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here