Hatay Büyükşehir Belediye: 52-Galatasaray Odeabank: 68

0
88

bayan basketbol12Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi (TKBL)’nde ilimizi temsil eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı 4. hafta mücadelesinde evinde lig lideri Galatasaray Odeabank’a 68-52 yenildi. Hatay temsilcisinin ligde henüz galibiyeti bulunmuyor.

Christi, Yasemen, Kizer, Gülşah ve Sandra ilk beşiyle sahaya çıkan temsilcimiz maça Kizer’in pota altında bulduğu sayılar ile etkili başladı. Meleklerimiz, rakibin tecrübeli isimlerinden Nevriye’yi durduramayınca 1. periyot 7-20 rakibin üstünlüğü ile tamamlandı. 2. periyoda yine Kizer ile sayılar bularak başlayan kızlarımız devrenin sonunda da Korel ve Sandra ile skor üretmesine rağmen soyunma odasına 21-35 mağlup girmekten kurtulamadı.

bayan basketbol13

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımımız ikinci yarıya da istekli başladı ancak rakibinin sert savunmasını aşmakta zorluk çeken temsilcimiz, farkı eritemeyince 3. periyodu 30-55 geride tamamladı, maç sonunda ise sahadan 68-52 mağlup ayrıldı.

Galatasaray Odeabank’ta Nevriye Yılmaz, mücadeleyi 15 sayı ile tamamladı. Sarı Kırmızılı ekipte ayrıca Nuria Martinez 11 sayı kaydetti. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde ise Lynetta Kizer 14 sayı ile oynarken, Mommy Daisy 9, Sandra Ygueravide ise 7 sayı ile maçı tamamladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here