Hatayspor, Kocaeli Deplasmanından Puanla Döndü

0
91

hatayspor17Stat: İsmetpaşa

Hakemler: Ali Zağlı***, Özgün Karakoçlu***, Mehmet Öztan***

Kocaeli Birlikspor: Fırat*, Engin**, Efe* (Dk.59 Üstün*), Feyyaz*, Vedat**, Emre**, Volkan**, Muhammed** (Dk.62 Cafercan**), Adnan**, Ramazan** ( Dk.76 Erhan*), Gökhan**

Hatayspor: Fatih*, Doğan*, Halil Zeybek**, Selahattin Selçuk**, Murat*** ( Dk.76 İbrahim**), Ömer**, Özgür**, Bülent** ( Dk. 64 Mustafa*), Emre*, Serkan** ( Dk. 64 Nejdet*), Halil Karataş**

Sarı Kartlar: Adnan, Feyyaz, Cafercan (Kocaeli Birlikspor), Halil Karataş, Halil Zeybek, Doğan, Emre. Selahattin, Mustafa (Hatayspor)

Goller: Dk.71 (penaltı) Cafercan ( Kocaeli Birlikspor ), Dk.48 Murat ( Hatayspor )

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta yer alan temsilcimiz Hatayspor, önemli bir deplasmandan 1 puan ile döndü. Kocaeli Birlikspor karşılaşmasının ikinci yarısının hemen başında öne geçen Hatayspor, yediği penaltı golü ile sahadan 1-1 berabere ayrıldı.

İlk yarısı ev sahibinin oyun üstünlüğü ile geçen karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan temsilcimiz Hatayspor, karşılaşmanın 48. dakikasında Murat’ın kaleye gönderdiği sert şutta top ağlarla buluştu: 0-1.

Karşılaşmanın 71. dakikasında ise gelişen ev sahibi atağında Hatayspor defansının elle topa müdahalesi sonunda orta hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanmak için topun başına geçen Cafercan’ın vuruşu golle sonuçlandı. Skor 1-1 oldu ve karşılaşma bu skor ile tamamlandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here