Palmiye Çarşısına Pergola Projesi

0
194

bld-çarşı projesi1İskenderun Belediyesi şehrin çehresini değiştirecek projelerini esnaflarla paylaşarak çalışmalarına devam ediyor. İskenderun Belediyesi Etüt Araştırma ve Geliştirme Salonu sanat merkezi karşısında bulunan Palmiye Çarşı esnaflarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “İskenderun’un çağdaş, vizyon bir marka şehir olması yolunda çalışmalarımız sürüyor. Esnaflarımıza değer veriyoruz, sizlerle birlikte bu şehrin çehresini değiştireceğiz. Yakın bir zamanda İskenderun Üniversitesi açılacak. Binlerce öğrenci caddelerde, çarşıda mekânları gezecekler. İskenderun hızla gelişiyor, değişiyor. Sizde bu gelişime ayak uydurun” dedi.

bld-çarşı projesi2

Kendisini ziyarete gelen çarşı esnafına yapılması planlanan katlamalı pergola projesi hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kötü hava şartlarına karşı bu sistemin vatandaşın huzur ve rahatlığı için önemine değinerek; “Böylelikle hem sizler hem de vatandaşlarımız daha modern şartlarda bulunan mekânlarda oturmuş olacaklar. Böylelikle çarşıya da hava katılmış olur” şeklinde konuştu.

Planlanan yeni projeyi çok beğendiklerini ifade eden esnaflar, işyeri sahipleri ile anlaşılması konusunda destek isteyerek Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here