Palmiye Ailesi Çifte Mutluluk Yaşadı

0
490

serdar kirmit1İskenderun Özel Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanvekili Serdar Kirmit ile psikolog Sevgi Samar, hastanenin 5. kuruluş yıldönümünde, hastanenin üst katındaki Konferans Salonu’nda yapılan nikah töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe imza attılar.

Çiftin nikahlarını kıyan Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek; “Önce mutluluklar diliyorum. Herkes size mutluluklar dileyecek. İnsan hep hayatı boyunca mutluluk arar. Mutluluğun kaynağı sevgidir. Birbirinizi sevin. Sevginin besini de saygıdır. Birbirinizi sayın. Hayatı, dünyayı sevin. Saydıkça, sevdikçe mutluluğunuz artar. Ben bir hekimim, uzun yıllar hastanede çalıştım. Bir hastanede ilk defa nikah kıyıyorum. Benim için çok güzel oldu bu. Sizin için de bir rastlantı, bugün hastanenizin 5. kuruluş yıldönümüne rastlıyor. Ayrıca tebrik ediyorum” dedi.

serdar kirmit2

 Genç çifte günün anısına Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün imzası bulunan bir çift fincan hediye eden Belediye Başkanı Civelek; “Her evlilik yıldönümünde kahveyi gelin pişirecek, birlikte içeceksiniz. Fincanı damat yıkayacak. Hayatı paylaşın” diye konuştu.

Genç çiftin nikah şahidi İskenderun Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr.Yılmaz Şahutoğlu, Saadet Özmen ve Av.Faik Çekin oldu.

serdar kirmit3

İskenderun Özel Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit’in de katıldığı törende, Palmiye ailesi olarak, nikah gününde önemli bir olayın daha yaşandığını belirten Başhekim Dr. Yılmaz Şahutoğlu; “20 Aralık 2009 tarihinde Palmiye Hastanesi SGK’ya ilk hasta kaydını yaptırmıştı. Bugün beşinci yılımızı kutluyoruz” dedi ve kurumun kazandırılmasında ve bu noktaya gelmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Nikah töreninin ardından, genç çiftin nikah pastası ve İskenderun Özel Palmiye Hastanesi’nin yıldönümü pastası kesildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here