Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’dan Vefa!

0
137

bekir altan1“Biz Vatandaşımızı Sadece Seçim Döneminde Hatırlamıyoruz”

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, yürüme engelli üç vatandaşı evinde ziyaret ederek, tekerlekli sandalye armağan etti. Belediye Başkanını karşılarında görünce bayram sevinci yaşayan aile fertleri, onunla sohbet edip, gösterdiği duyarlılığa ve insani yaklaşıma teşekkür ettiler. Çocukları seven, yaşlıların da ellerini öperek hayır dualarını alan Başkan Altan, adeta sevgi seliyle uğurlandı.

Payas Belediye Başkanı Altan, yol, kanalizasyon ve su gibi klasik belediyecilik hizmetlerinin asli görevleri olduğunu anımsatarak; “Biz bu hizmetlerin yanı sıra sosyal belediyeciliği özümsemiş insanlar olarak halkımızın bu konudaki beklentilerin cevap vermeye çalışıyoruz” dedi.

Bir ülkenin toplumun tüm bireylerinin yanı sıra çocuğuna, sahipsizine, yaşlısına ve engellisine sahip çıktığı sürece güçlü olabileceğini belirten Başkan Altan; “Bu değerler aynı zamanda gelişmişlik kriterlerinin bir parçasını oluşturuyor. Biz bunları sosyal belediyeciliğin bir gereği olmasının yanı sıra insani bir sorumluluk olarak da görüyoruz” diye konuştu.

Belediyedeki yoğun iş temposundan arta kalan zamanlarda, gece gündüz, hafta sonu demeden vatandaşları evlerinde ya da iş yerlerinde ziyaret ederek, onların sorunlarını dinleyen Başkan Altan; “Kapım herkese açık. Halkın içinde olarak onların belediyemizden beklentilerini birebir dinleyerek, çalışmalarımızı, programlarımızı ona göre düzenliyoruz. Bu da beni ve ekibimi mutlu ediyor. Biz vatandaşımızı sadece seçim döneminde hatırlamıyoruz. Her an, her zaman onların yanındayız” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here