Basketbol Hakemleri Dayanışma Gecesinde Buluştu

0
260

basketbol hakemleri1Türkiye Basketbol Federasyonu Hatay İl Temsilciliği tarafından dayanışma gecesi düzenlendi. Harbiye’de Boğaziçi Restoranda düzenlenen dayanışma yemeğine Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Nazan Savaş, Başkan Vekili Serdar Güven, Başkan Yardımcısı Mehmet Çaparali, Basketbol Hatay İl Temsilcisi Banu Özdemir Mursal, Basketbol Hatay İl Temsilciliği Basın Danışmanı Hüseyin Zorkun, İl Temsilciliği İl hakem kurulu ve tertip kurulu üyeleri, teknik komiserler ve il geneli görev yapan basketbol hakemleri katılım gösterdi.

Basketbol Hatay İl Temsilcisi Banu Özdemir Mursal gecede yaptığı konuşmada, basketbol ailesi dayanışma yemeğinde bu güzel camia ile bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, göreve geldiği 2 yıllık süre içerisinde basketbol ailesi olarak çok önemli organizasyonlara imza attıklarını söyledi. İl Temsilcisi Mursal ayrıca, bu başarılara imza atarken her zaman yanında olan ve desteklerini esirgemeyen ve geceye katılarak onur veren Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a, hakem camiası ve basketbol camiası olarak teşekkür etti.

basketbol hakemleri2

Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, dayanışma gecesinde hakemlere hitaben bir konuşma yaparak; “Görev süremiz içinde spora ve sporcuya her zaman destek olduk ve belediyemiz bünyesinde kurmuş olduğumuz spor kulübü ile çeşitli branşlarda önemli başarılara imza attık. Basketbol hakemlerimizin ve bu camianın çalışmalarını ve ilimizde ki başarısını yakından takip ediyorum ve sizleri tebrik ediyorum” dedi.

Dayanışma gecesinde, Hatay basketbol hakemleri gönüllerince eğlenme imkanı buldular.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here