Otopark Bakım Çalışmaları Sürüyor

0
93

bld-otoparklarİskenderun Belediyesi’nin girişimleriyle yapılan kent içerisindeki muhtelif otoparkların bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Yapılan bakım ve onarım çalışmalarında Hasan Baba Restoran arkasındaki otoparkın zemin kaplama çalışması tamamlandı.

Otoparkta yapılan düzenleme ile araçların güvenliği bakımından kameralar yerleştirilirken, aydınlatma ve otopark giriş çıkışlarının kontrol altına alınması ve kolaylaştırılması amacıyla da otopark otomasyon sistemi vasıtasıyla plaka tanıma ve kartlı geçiş sistemi çalışması yapılıyor. Ayrıca araçlar için yapılan çelik sistem gölgeliklerin montajı tamamlanmak üzere.

Şehit Pamir Caddesi Belediye İş hanı arkasındaki otoparkın da zemin kaplama çalışması başladı. Çevre ihata duvarları örülen ve aydınlatma sistemi tamamlanan otoparkın oto yıkama yeri ve çevre peyzaj çalışmaları devam ediyor.

Bakım onarım çalışması tamamlanan bir diğer otopark da Şehit Pamir Caddesi’nde yer alan Çok Katlı Otopark binası. Dış cephe boyası yenilenen Çok Katlı Otopark da, yakın zamanda otomasyon sistemi ve kamera güvenlik sistemine kavuşacak.

Yapılan bakım ve onarım çalışmalarıyla, otoparkların hem kapasitelerinin arttırılması hem de daha nezih ve düzenli hale getirilmesi planlanıyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here