Osmaniye OSB’de ‘Yapı Kredi’ Farkı!

0
204

osmaniye osb4“Hizmette Sınır Yoktur” anlayışı ile müşterilerine her türlü finansal ihtiyacını karşılayan Yapı Kredi Bankası Osmaniye OSB şubesi ile de hizmet vermeye başladı. Osmaniye ilinin gelişimini göz önünde bulunduran Yapı Kredi, Osmaniye halkının ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda çalışmalar gerçekleştirerek, yaygın hizmet ağına bir yenisini daha ekledi. Osmaniye OSB şubesi Kasım ayı itibarıyla hayata geçirildi.

Yapı Kredi Bankası yetkilileri, doğal ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra ekonomik faaliyetleriyle de Türkiye ekonomisi için önemli bir yere sahip olan Osmaniye bölgesindeki müşterileri daha iyi tanıyarak, onların ihtiyaç ve beklentilerine yönelik ürün ve hizmetler sunacaklarına işaret etti.

Açıklamada ayrıca; “Yapı Kredi olarak her kişiye, sektöre ve her türlü ihtiyaca yönelik farklı ürünler sunuyoruz. Kredi kartları, yatırım ürünleri, tüketici kredileri ve mortgage gibi bireysel ve ticari bankacılık hizmetlerinin yanı sıra sigorta, leasing, faktoring ve bireysel emeklilik gibi hizmetlerle de şehrin/ilçenin hizmetinde olacağız. Yapı Kredi’nin KOBİ’lere yönelik hazırladığı özel kredi hizmetlerini Osmaniye OSB şubemizde de sunacağız. KOBİ müşterilerimizin tüm bankacılık ihtiyaçlarını bir arada topladığımız KOBİ bankacılığı paketlerimize bugüne kadar 200 binin üzerinde müşterimiz üye oldu. Müşterilerimiz tarafından oldukça tercih edilen paketlerimizi çeşitlendirerek farklı sektörlere de avantajlı hizmetler sunmayı planlıyoruz” ifadelerine yer verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here