Örnek Dayanışma Alkış Topladı

0
44

başkanlardan dayanışmaKızılcahamam kamp yapan ilimizin 2. lig temsilcileri Körfez İskenderunspor ve Hatayspor’un Kulüp Başkanları, geçtiğimiz hafta sonu Ankara’da bir araya gelerek, birilik ve beraberlik mesajı verdiler. Hatayspor Kulüp Başkanı Jan Baram ile Körfez İskenderunspor’un Kulüp Başkanı Kazım Aydın’ın örnek dayanışması alkış topladı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Hatayspor’un Kulüp Başkanı Jan Baram ile Beyaz grupta yer alan Körfez İskenderunspor’un Kulüp Başkanı Kazım Aydın, takımlarının kamp yaptığı Kızılcahamam’da bir araya gelerek örnek bir dayanışma sergilediler. Dayanışma toplantısında her iki takım arasında yapılacak olan futbolcu transferleri ve diğer konularda da geçmişte olduğu gibi bundan sonra da dayanışma içerisinde olunacağı ve yardımlaşma sözü de verildi.

Bilindiği üzere Körfez İskenderunspor iki sezon önce Hatayspor’a futbolcu transferlerinde yardımcı olmuştu. Hatayspor Kulüp Başkanı Jan Baram da bu sezon öncesi Körfez İskenderunspor’un istediği Semih Beyaz ile Kemal Küçük’ün transferinde bonservis konusunda ücret talep etmemişti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here