Öğrenciler Comenius Projesi Kapsamında Başkan Civelek’le Röportaj Yaptı

0
180

Çevre konulu ‘Green’ Comenius Projesi ortağı olan İskenderun Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Belediye Başkanı Dr. Yusuf H.Civelek’i ziyaret ederek, röportaj yaptı.

Ziyarete, ‘Green’ (Go Re-Educate the Earth Now) adlı Comenius projesi ortağı olan İskenderun Lisesi’nin İngilizce öğretmeni ve proje koordinatörü Necat Tektaş, öğretmenler Seher Akyazıcı, Reyhan Demirel ve öğrenciler katıldı.

Proje kapsamında yapılacak etkinlikler arasında yer alan röportajın ana hatları, içmesuyu, çöp, arıtma, su tasarrufu, çevre bilinci konularından oluştu. Röportajda, çevrenin önemine vurgu yapan Belediye Başkanı Yusuf Civelek, içmesuyu, çöp, arıtma, su tasarrufu ve çevre bilinci oluşturulması konularında yapılan çalışmalardan bilgi verdi.

Çevre konulu ‘green’ projesiyle ilgili öğretmen ve öğrencileri kutlayan Başkan Civelek, okulda çevre konusunda bir projenin olmasının çok önemli olduğunu belirterek, başarı dileğinde bulundu.

 ‘Green’ adlı Comenius proje ayağının İspanya, İtalya, Macaristan, Romanya, Almanya ve Türkiye’den oluştuğunu ve koordinatör ülkesinin Türkiye, koordinatör okulun da İskenderun Lisesi olduğunu belirten İngilizce öğretmeni ve proje koordinatörü Necat Tektaş, projeyle ilgili www.futuregreeners.com adresinde detaylı bilgilerin yer aldığını ifade etti.

Nene Hatun Anaokulu da Başkan Civelek’i ziyaret etti

İskenderun Nene Hatun Anaokulu da, Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’e nezaket ziyaretinde bulundu. Nene Hatun Anaokulu Müdürü Nimet Çelikbaş ve Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Mine Doğru ve Okul Aile Birliği yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Civelek, konuklarıyla bir süre sohbet etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here