“İsdemir Hissedarları Mağdur Edilmeye Devam Ediliyor”

1
122

Dernek binasında bir basın toplantısı düzenleyen İsdemir Dernek Başkanı Bayram Özarslan, İsdemir’in %11’lik hisse senedinin, 11 yıldır gasp edilerek hisse sahiplerinin mağdur edildiğini duyurdu. Başkan Özarslan, hisse sahiplerini dernek çatısı altında birleşip hak aramaya davet etti.

Açıklamalarında, İsdemir Vakıf İdarecilerinin yeni bir tezgâh kurup uygulamaya geçirdiğini de öne süren Başkan Özarslan; “Hisse senediniz 11 yıldır gasp edilerek sizleri mağdur etmişlerdir. Bu Tezgâhla garibimin elindeki hisse hakkı düşük fiyatla kapatılacak, ilerde de bunlar yüksek fiyatla satılıp vakıf yöneticilerince çok büyük rantlar elde edilecektir.

Değerli Hissedarlar; 2-3 yıldır İsdemir Derneğimizin tüm haklı uyarılarına değil de Vakfın yalanlarına miş-mış’larına kanan arkadaşlarımız, maalesef ki bu çirkin tezgâhın oluşumuna ortam yaratmıştır. Bu tezgâhın bozumu ve hissenin gerçek değeriyle alımı ancak dernek çatısında gücümüzü birleştirip, hak aramayla olur. Bu nedenle tüm Hissedarlarımızı, hisselerini düşük değerle satmamaya ve derneğimiz çatısına katılmaya davet ediyoruz” dedi.

1 YORUM

  1. işçi her şeyin farkında sahada çalışanlar bedduadan başka bir şey yapamıyoruz Allaha havale ettik Allahın adaleti herzaman tecelli etmiştir diyorlar. ben isdemirden emekli oldum, tüm umudumu sendikacıların elinizdeki hisse, bir ev bir araba yapacak sözlerine bağlamıştım. görünen köy klavuz istemez. sanırım umutlar başka baharada kalmadı. birlik olalım bir olalım hakkımızı yedirmeyelim daha sonra herkes yoluna.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here