Öğrenci Servisi Kaza Yaptı

0
104

öğrenci servisi kaza1Birinci Sınıf Öğrencisi Hayatını Kaybetti

Sıcak demir yüklü tır ile öğrenci servisinin çarpışması sonucu bir öğrenci hayatını kaybederken, biri ağır 14 kişide yaralandı.

Alınan bilgilere göre; kaza, İskenderun-Adana istikameti olan E-91 Karayolu üzerinde meydana geldi. Sarıseki Organize Sanayi İlkokulu’ndan öğrencileri alıp evlerine bırakmak üzere yola çıkan 31 S 4368 plakalı öğrenci servisine 31 B 5505 plakalı sıcak demir yüklü olan bir tır arkadan çarptı. Meydana gelen trafik kazasında birinci sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen Gizem Ölbe olay yerinde hayatını kaybederken aralarında servis şoförünün de bulunduğu 14 yaralı çağrılan ambulanslarla İskenderun Devlet Hastanesine ve diğer özel hastanelere kaldırıldılar.

öğrenci servisi kaza2

Yaralı öğrencilerden birinin durumunun ise ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kazanın nasıl gerçekleştiğini gördüklerini anlatan bir grup öğrenci tırın aşırı süratli olduğunu iddia ettiler. Ağır yük taşıyan araçların E – 91 karayolunu kullanmasının yasak olduğunu savunan bir vatandaş ise yetkililerin denetimlerini arttırmasını istedi. Henüz ismi belirlenemeyen tır şoförü kazanın ardından olay yerini terk etti. Polis, kaza ile ilgili soruşturmasına devam ediyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here