Ödüllü Gazeteciden Başkan Ziyareti

0
124

izzet nazlı2Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci “Ne Zaman Döneceğiz” adlı köşe yazısı ile Türkiye genelinde ikinci olan Antakyalı Gazeteci İzzet Nazlı’yı makamında kabul ederek, başarı dileklerini sundu.

Yerel basının, demokrasinin ayrılmaz bir parçası hatta ta kendisi olduğunu ifade eden Başkan Kimyeci, basının, demokraside, alternatif tez olarak hassasiyetleri dile getirmesi, halkın sesi olması açısından çok önemli kurum olduğunu kaydetti.

Başkan Kimyeci; “Kendi mesleki sorumluluğunu basın meslek ve ahlakına sadık kalarak gazetecilik mesleğini,  bu kadar zor ve eşit olmayan koşullarda sürdüren Yerel Basının temsilcileri içerisinden bizi gururlandıran ve hassasiyetlerimizi tüm ülkeye yayan kişilerin çıkması bizim için bir övünç kaynağı olmaktadır.

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün, bu yıl 29. sunu düzenlediği, Yerel Medya Özendirme yarışmasında, alanında jüri üyelerinin değerlendirmesi sonucu, Gazeteci İzzet Nazlı dereceye girmiştir. “Ne Zaman Döneceğiz” adlı köşe yazısı ile Türkiye genelinde ikinci olmasından dolayı, büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim. Antakya’yı, ilimizi başarı ile temsil etmesinden dolayı kendisini bir kez daha kutluyor, gazetecilik meslek hayatında başarılar diliyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here