Nazan Savaş’a İskenderun’da Sıcak Karşılama

0
141

nazan savaş isk1Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın eşi Doç. Dr. Nazan Savaş İskenderun Buluttepe mahalle sakinlerini ziyaret etti.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Buluttepe mahalle sakinleri, bu tür ziyaretlerin kendilerini onurlandırdıkları ifade ederek bu ziyaretlerin sürekliliğini talep ettiler.

Doç. Dr. Nazan Savaş sohbet toplantısında, yaptığı konuşmasında; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaş üç yıldır Hatay’ı karış karış dolaştı. Ayırt etmeksizin her kesimle görüştü, dertlerini dinledi ve çözüm yolları üretmeye çalıştı. Belli zümreyi değil, Hatay Halkını kucakladı. Sonuçta halkımız kendisini başkan seçti. Bizler siyasi sorumluluk taşıyan belediye başkanı ve milletvekillerinin eşleri olarak, açılışlarda ve kokteyllerde boy gösteren eşler değil, halkının yanında, hizmetin içerisinde olmayı tercih ediyoruz. İşte bugün bunun için buradayız, sizlerin yanındayız. Sizler de  bize kalbinizi, gönlünüzü açtınız, sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

  Doç. Dr. Nazan Savaş ve Av. Suzan Dudu daha sonra mahalle sakinlerinin ve muhtarın sorunlarını dinlediler. Sorunların çözümü için not alınmasının ardından hep beraber Buluttepe Mahallesi gezilerek çeşitli incelemelerde bulunuldu. Eşlerin ziyaretine Hatay CHP Milletvekili Av. Mevlüt Dudu da eşlik etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here