Kırıkhanspor İçin Kollar Sıvandı!

0
89

kırıkhanspor6Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, geçen sezon ligi orta sıralarda tamamlayan 3. Lig temsilcilerimizden Kırıkhanspor’un, yeni sezonda şampiyonluğu kovalayan bir ekibe kavuşması için kolları sıvadı. Takıma sahip çıkma adına Kırıkhanlı müteahhitleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Yavuz, maddi destek istedi.

Seçim öncesi söz verdiği gibi Kırıkhanspor’a yardım konusunda girişimlere başlayan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, yeni sezonda şampiyonluk kovalayan bir ekip oluşturulması için  maddi imkanların ve desteklerin arttırılması için Kırıkhanlı müteahhitlerle bir araya geldi.

Kırıkhanspor Kulüp Başkanı Hacı Kocacık ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu bir toplantıda Kırıkhanspor için nelerin yapılabileceği ele alındı. Yapılan görüşme neticesinde Belediye Başkanı Yavuz ve müteahhitler    manevi ve maddi destek vereceklerini vurguladılar.

Kırıkhanspor yöneticileri ise, takımın ayakta durabilmesi ve Kırıkhan’ı daha iyi temsil edebilmesi için Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve müteahhitlerin gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here