Namık Kemal’den Öğretmenler Günü Kutlaması

0
455

namık kemal1Namık Kemal Ortaokulu Okul Aile Birliği, öğretmenler günü münasebeti ile okul çok amaçlı toplantı salonunda bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinliğe katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu; “Bu mesleğin ödülü her yaştaki bireylerin elinizi öpmesidir. Hiçbir meslekte verilemeyecek en büyük ödüldür” dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu Namık Kemal Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Selda Keskin ve üyeleri, 24 Kasım öğretmenler günü münasebeti ile bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan okul İngilizce Öğretmeni Ali Metin Sarıkaya; “Yeri doldurulmaz öğretici, eserine kıymet biçilemeyen varlık, kendini tüketerek etrafını aydınlatan mum, tahammülü seven idealci, her an muhtaç olduğumuz doktor, gerçeğin ve idealin üstadı, dünyanın en büyük sorumluluğuna sahip insandır öğretmen. Bugünü değil yarını düşünürsek gelecek çok daha iyi olacaktır. Bunu da biz öğretmenler başaracaktır” diyerek, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.

namık kemal2

Daha sonra söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Keleşoğlu; “Öğretmen öğrencilerinden bir güler yüz tebessüm bekliyor. Her meslek çalışanının verdiği emeğin bir karşılığı vardır. Bu mesleğin ödülü her yaştaki bireylerin elinizi öpmesidir. Hiçbir meslekte verilemeyecek en büyük ödüldür. Asıl olan kendisi elit iken gelecek için uğraş veren ideal öğretmen olmaktır. Her halinde öğretmenlerini öven bir nesil istiyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından, öğrenciler “Öğretmen Olmak İstiyorum” oratoryosu, “Veli Toplantısı” skeci sahnelerken, günün anlamını belirten şiirlerde okudular. Daha sonra da evlerde hazırlanan yiyecekler ikram edildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here