Filipioğlu Ailesinin Acı Günü

0
528

filipioğlu cenaze1Evinde geçirdiği rahatsızlık nedeniyle geçtiğimiz hafta yaşamını yitiren İskenderun Ortodoks Kilisesi Vakfı eski Başkanlarından, kentin tanınmış siması ve Filipioğlu Ailesi’nin büyüğü Mişel Filipioğlu (82), Cuma günü İskenderun Aziz Nikola Rum Ortodoks Kilisesinde düzenlenen cenaze töreni ile sonsuzluğa uğurlandı.

Mişel Filipioğlu’nun cenazesi, Kanada’da yaşayan kardeşleri ile Amerika’da oturan kızları ve yakınlarının beklenmesi nedeniyle cenazesi Cuma günü kaldırıldı. Ortodoks Kilisesinde gerçekleştirilen cenaze törenine, İskenderun Belediye Başkanvekili Hayati Çepni, birçok siyasetçi, sivil toplum kuruluşu ve meslek odalarının temsilcileri ile eşi Souheila Filipioğlu, kızları Alis Fago ve eşi Richard, Katia Curtis ve eşi Mark, Rula Merrel ve eşi Dietmar ile diğer tüm yakınları da katıldı.

filipioğlu cenaze2

Antakya Ortodoks Kilisesi Pederi Dimitri Doğum’un da iştirak ettiği cenaze töreninde konuşan İskenderun Ortodoks Kilisesi Pederi Dimitri Yıldırım, uzun süre kilisenin vakfı başkanlığını da yapan Filipioğlu’nun sevilen bir isim olduğu ve ölümünün kentte üzüntüye vesile olduğuna işaret etti.

82 yaşında hayata gözlerini yuman Mişel Filipioğlu’nun cenazesi, İskenderun ve Antakya Ortodoks Kilisesi pederlerinin birlikte yönettiği ayin sonrası Karaağaç’taki Asri Mezarlığında toprağa verildi. Merhum Filipioğlu’na Tanrı’dan rahmet, kederli ailesine ve tüm dostlarına başsağlığı diliyoruz.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here