Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulunda Eğlenceli Başlangıç

0
323

anaokulu eğlence1İllüzyonist-Komedyen Faruk Ağar önderliğindeki Kelebekler Çocuk Tiyatrosu ekibi, palyaço, çizgi film kahramanları ve eğlenceli oyunlarla öğrencilere hoşça vakit geçirdiler…

Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılına okul bahçesinde düzenlenen şenlik ile start verdi. Okulun minik öğrencileri, Kelebekler Çocuk Tiyatrosu ekibinin birbirinden farklı etkinlikleri ile şenlikle gönüllerince eğlendiler.

Komedyen Faruk Ağar Büyüledi

Bu eğitim-öğretim yılına 370 öğrenci ile başlayan Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulunda, Kelebek Çocuk Tiyatro ekibi gösterileriyle minik öğrencilere unutamayacakları bir gün yaşattı. Birbirinden farklı etkinliklerin düzenlendiği şenlikte İllüzyonist-Komedyen Faruk Ağar’ın sihirbazlık gösterileri de ilgiyle izlendi. Ayrıca, okul yönetimi tarafından minik öğrencilere boyama kitabı dağıtıldı.

anaokulu eğlence2

Gündüz; “Mutlu, Büyük Bir Aileyiz”

Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu’nun başarılı Müdürü Hüseyin Gündüz etkinlikte yapığı konuşmasında yeni eğitim ve öğretim yılının yeni başarıları da beraberinde getirmesi temennisinde bulundu. Başarılı bir kadroları olduğunun altını çizen Gündüz; “Çocuklarımız eğitim ve öğretime ilk adımlarını anaokulların da atıyorlar. Bizlerde geleceğe birbirinden başarılı öğrenciler yetiştirebilmenin mücadelesini veriyoruz. Burada öğrencilerimize hem anne hem baba oluyoruz. Bizler minik öğrencilerimiz ile mutlu büyük bir aileyiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here