İkem Koleji Erasmus+Okul Eğitimi Programına Dahil Oldu

0
176

ikem koleji4Özel İKEM Koleji Türkiye Ulusal Ajansı Erasmus+Okul eğitimi programına “Thinking… Coding” projesi ile dahil oldu. Ankara’da düzenlenen 2015 yılı Erasmus+Okul Eğitimi stratejik ortaklıklar açılış toplantısına Okul Müdürü Galip Şener ve sınıf öğretmeni Zeynep Uygur “Thinking… Coding” projesi ile katıldı.

Özel İKEM Koleji, “Thinking…Coding” projesi ile dahil olduğu Türkiye Ulusal Ajansı Erasmus+Okul eğitimi programında; bilgisayar biliminin temel kavramlarına eğlenceli ve kolay erişim sağlamayı amaçlıyor.

Proje hakkında verilen bilgide şu ifadelere yer verildi; “Kodlama mantıksal muhakemenin bir parçasıdır ve 21. Yüzyıl becerileri denilen anahtar yeteneklerden biridir. Proje iki farklı aktiviteyi geliştirmeyi amaçlamaktadır. Öğretmenler ve okullar üzerinde; öğretmenlerin ve eğitmenlerin becerilerini geliştirmek, kodlamanın faydalı araçlarını temel alan esnek bir öğretim metodu paylaşmak, Öğrenciler üzerinde; öğrencilerin dijital ve kodlama yeteneklerini geliştirmek. Özel İKEM Koleji olarak, Türkiye Ulusal Ajansı’nın uzman personeli tarafından yapılan ve çok verimli geçen toplantıya katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here