İskenderunspor 1967, Ekinci Belediyespor’u 3-1’le Geçti

0
101

iskenderunspor 1967-40Taraftara Bedava Döner Dağıtıldı…

Hatay Amatör Küme Süper Liginde Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor 1967 5 Temmuz Stadı Yan Sahasında konuk ettiği Ekinci Belediyespor 3-1’lik skorla mağlup etti. Karşılaşmayı izlemeye gelen taraftarlara ücretsiz tavuk dürüm dağıtıldı.

Maç baskılı ve atak başlayan İskenderunspor 1967’nin ilk golünü Joseph Amoah atarken karşılaşmanın ilk yarısı da 1-0 İskenderun ekibinin üstünlüğü ile bitti. İkinci yarıya baskılı başlayan konuk ekip Ekinci Belediyespor, kazandığı penaltıyı gole çevirerek durumu eşitledi: 1-1. Bu dakikadan sonra taraftarların büyük desteği ile rakip kaleye yüklenen Turuncu-Mavililer, aradığı golü 75. dakikada Özgür ile buldu: 2-1. Maçın çok büyük bir bölümünü rakip sahada oynayan İskenderunspor 1967’de 89. dakikada sahneye Samet Kökün çıktı ve maçın sonucunu belirledi: 3-1.

iskenderunspor 1967-41

Kırmızı’dan ‘Bedava’ Döner İkramı

İskenderunspor 1967’nin Ekinci Belediyespor’u konuk ettiği karşılaşma öncesi saha kenarında kurulan döner standında taraftarlara ücretsiz tavuk dürümü dağıtıldı. İskenderunspor 1967’nin futbolcuları galip gelmek için sahada rakibin üstüne baskısını artırırken, dışarıda taraftara da döner ikramı vardı.

Kulüp Başkanı Ali Gökhan Olgun, bu şekilde seyircileri stada çekmeyi planladıklarını söyledi. Kırmızı Döner sponsorluğunda tavuk dürüm dağıttıklarını kaydeden Olgun; “Türkiye’de bir ilki başardık. İskenderunspor’un yeniden küllerinden doğması için mücadele ediyoruz. Bu bağlamda İskenderunluları tribüne çekmek için bedava tavuk döner ikramında bulunduk. Elimizden gelen bütün her şeyi dört dörtlük yapmaya çalıştık. Bu yıl bu stat dolana kadar her şeyi gerçekleştireceğiz. Değerli işadamımız Rıza Paşaoğlu da bizlere sponsor oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

iskenderunspor 1967-42

Kırmızı Döner İşletmecisi Rıza Paşaoğlu ise; “İskenderunspor’un hak ettiği yere gelmesi için bizler üzerimize düşenleri yerine getirmek için çabalayacağız, bundan sonrada desteklerimiz devam edecektir. İnanıyorum ki İskenderunspor’a diğer kuruluşlarda deste verecektir” diye konuştu.

Ücretsiz döner dağıtan gezici aracı etrafından taraftarlar uzun kuyruklar oluştururken dönerini alan tribüne geçerek maçını izlemeye devam etti. Döner ikramından memnun kaldıklarını ifade eden taraftarlar ise kulüp başkanı Olgun’a teşekkür ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here