Mustafa Kemal Üniversitesi IV. Dekanlar Toplantısı Yapıldı

0
312

mkü-dekanlarMKÜ rektörlüğü tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen ‘Mustafa Kemal Üniversitesi Dekanları Toplantısı’nın 4.sü MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder’in başkanlığında, Fakülte Dekanlarının katılımı ile Veteriner Fakültesi Toplantı Salonunda yapıldı.

Toplantıya Fen Edebiyat Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Eğitim Fakültesi, İletişim Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi, Tıp Fakültesi, Veteriner Fakültesi, Ziraat Fakültesi, Teknoloji Fakültesi, Mimarlık Fakültesi, Barbaros Hayrettin Denizcilik Fakültesi dekanları katıldı.

Önceden belirlenen konular ile dilek ve önerilerin gündemi oluşturduğu toplantıda, Mustafa Kemal Üniversitesi’nde ‘Uluslararasılaşmak’ adına lisansüstü eğitim ve öğretimin en az yüzde 30’unun İngilizce yapılması, MKÜ’de 11-12 Mayıs 2013 tarihinde yapılacak olan Kamu Yönetimi Sempozyumu’na katılımın sağlanması hususunda gerekli duyarlılığın gösterilmesi, Üniversitede 2023 vizyonu çerçevesinde yapılması düşünülen çalışmalar için profesörlerden oluşan bir komisyonun kurulması gibi önemli konular görüşülerek oybirliği ile karara bağlandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here