Yılın Kaliteli Okulu Hatay’dan

0
321

kaliteli okulMilli Eğitim Bakanlığı’nın ‘Eğitimde Kalite Yönetimi’ uygulamaları kapsamında Toplam Kalite Yönetimi’nde ‘Yılın Kaliteli Okulu’ ve ‘Yılın Kaliteli Ekibi’ kategorilerinde ödüle layık görülen Erol Bilecik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile Gazipaşa İlköğretim Okulu’nun idareci, öğretmen ve okul aile birliği üyelerine Hatay Valisi Celalettin Lekesiz tarafından başarı ve teşekkür belgesi verildi.

Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen belge dağıtım töreninde konuşan Vali Lekesiz, insan kaynaklarının ve eğitimin önemine vurgu yaparak; “Ne kadar yer altı ve yer üstü zenginliğine sahip olursanız olun, insan kaynaklarını iyi yetiştirememişseniz sahip olduğunuz değerler asla zenginliğe dönüşemez, onu dönüştürecek olan yetişmiş insan gücüdür. Bu da hiç şüphesiz eğitimle mümkündür” dedi. Vali Lekesiz, ilimizde gerçekleştirilen eğitim atağının bu günlere ulaşması ve daha büyük başarılara imza atılabilmesi için idarecilerin model olması gerektiğini de sözlerine ekledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek de, Milli Eğitim Bakanlığı’nın ‘Eğitimde Kalite Yönetimi’ uygulamaları hakkında bilgi vererek, başarısından dolayı okulları kutladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here