MÜSİGEM Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

0
335

mkü-müsigemMustafa Kemal Üniversitesi, Üniversite Sanayi İşbirliği Geliştirme Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi (MÜSİGEM) yönetim kurulu toplantısı yapıldı.

Rektörlük binasında gerçekleşen toplantıya MÜSİGEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Erdoğan Kanca, Müdür yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Selahattin Kocaman ve Doç. Dr. Erdoğan Özbay, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Hatay İl Müdürü Lokman Yeşilkaya, Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezleri (ABİGEM) Direktörü Bülent Yüce, İSDEMİR Yönetim Sistemleri Müdürü Kemal Ok, KOSGEB Uzmanı Volkan Kaya ve MÜSİGEM uzmanları katıldı.

Toplantıda sunum yapan MÜSİGEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Erdoğan Kanca, sunumunda MÜSİGEM’in açılışından itibaren bugüne kadarki süreçte gerçekleştirilen faaliyetler ile ilgili bilgiler verdi.

Teknoloji Transfer Ofisi (TTO)’nin kuruluş çalışmalarını sürdüren MÜSİGEM Müdür yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Selahattin Kocaman ise, TTO’nun, yapısı, rolü, hedef kitlesi, hedef kitlenin güçlü ve zayıf yönleri ile “TÜBİTAK Teknoloji Transfer Ofisleri (TTO) Destekleme Programı hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Yönetim Kurulu toplantısına katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji HATAY İl Müdürü Lokman Yeşilkaya da kurum olarak MKÜ ile her türlü desteğe ve işbirliğine hazır olduklarını ifade ederek, MÜSİGEM ile gerçekleştirilebilecek işbirliklerinin ilimize getirebileceği katkılar hakkında bilgi verdi.

Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezleri (ABİGEM) Direktörü Bülent Yüce, İSDEMİR Yönetim Sistemleri Müdürü Kemal Ok, KOSGEB Uzmanı Volkan Kaya ise kurum olarak gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgiler vererek, MÜSİGEM ile gerçekleştirilebilecek işbirliklerine sıcak baktıklarını ve kurumlar arası bağların geliştirmesi için atılması gereken adımlar hakkında görüş bildirdiler.

MÜSİGEM Uzmanı Serbay Bucak, Uzman İrem Karaaslan, Uzman Gamze Özge Özmen ve Uzman Nurcan Karakaş’ında birer sunum yaptıkları toplantıda MÜSİGEM’in kısa vadede 2014 yılı için hedef ve faaliyet alanı belirlenmesine, uzun vadede de 5 yıllık bir stratejik planın oluşturulmasına karar verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here