Antakya’da “Barış” Klibi Çekildi

0
251

medeniyetler korosu3İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şansın Tüzün, Doktorluk mesleği ile dengeli bir biçimde yürüttüğü müzik çalışmaları kapsamında, 1 Eylül Dünya Barış Gününde Ortadoğu’da barış için seslendirdiği son çalışması “I am going with my wings” parçasının klipini barış ve hoşgörü konusunda tüm Dünya’ya örnek olan Antakya’da çekti. Bu anlamlı klipin yönetmenliğini sanatçı ile meslektaş olan Fizyoterapist ve aynı zamanda birçok başarılı esere imza atan sayılı yönetmenlerden Mustafa Altıoklar yaptı.

Antakya Medeniyetler Korosu bu güzel çalışmada Şansın Tüzün’e eşlik etti. Dünya genelinde verdikleri konserlerle sevgi, kardeşlik ve barış mesajları veren koro Ortadoğu’ya barış mesajları verecek olan bu çalışmada rol alarak barış için her zaman hazır oldukları mesajlarını yinelediler.

Antakya Medeniyetler Korosu Başkanı Yılmaz Özfırat yaptığı açıklama da; “Tüm dünyada Barış için vermiş olduğumuz konserlerimizin yanı sıra böylesine anlamlı projelerde de yer almaya devam ediyoruz. Söz konusu dünya barışı oldu mu bu tip projelere her zaman destek vermeye her zaman hazırız” dedi.

Usta yönetmen Mustafa Altıoklar konuşmasında; “Umarım bu şarkı ile beraber başka birçok enerjinin bir araya gelmesi ile dünya barışına bir katkısı olur” dedi.

Yapmış olduğu bu güzel çalışma ile Barış için katkı hedefleyen sanatçı Şansın Tüzün; “Şarkımız Ortadoğu’da barışla ilgili üç dinin birleşme temalarını anlatmak için yola çıktığımız bir proje ve bu güzel çalışmamızla Dünya barışına katkımız olacağını ümit ediyorum. Klibimizde de, her yerde dünya barışı için mesajlar veren medeniyetler korosu ile bir araya geldik. Bende memleketim olan ve tüm dünyaya örnek olan medeniyetler şehri Antakya da klibimizi çekmeye karar verdik. St Simon manastırı ve Antakya’nın değişik mekanlarında çekimlerimiz devam edecek” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here