İDÇspor Diyarbakır BŞB’ye Hazırlanıyor!

0
89

idçspor9Kentimizin 2. Lig temsilcisi Kırmızı-Lacivertli ekip İskenderun Demir Çelikspor, 2013-2014 sezonunun ilk maçını, bu hafta sonu Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile yapacak. Pazar günü, 5 Temmuz Stadında saat 16.00’da başlayacak olan karşılaşmaya tüm sporseverleri davet eden İDÇspor Basın Sözcüsü Cihan Önal, taraftarın desteği ile ilk maça galibiyet ile başlamak istediklerini belirtti.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta yer alan İDÇspor, yeni sezonun ilk maçında bu hafta sonu Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’u evinde konuk ediyor. Karşılaşma öncesi maç hazırlıklarını İskenderun 5 Temmuz Stadında Teknik Direktör Haluk Bulgurlu öncülüğünde sürdüren İskenderun Demir Çelikspor’un idmanları oldukça neşeli geçiyor.

Altyapıdan yaptıkları takviyelerle yeni bir ekip oluşturduklarını söyleyen Basın Sözcüsü Önal; “Ligin ilk maçını kendi evinde Diyarbakır ile yapacağız. Sezonun ilk maçı olması nedeniyle ile bizim için büyük önem arz ediyor. Bu önemli karşılaşmada taraftarlarımızın birleri yalnız bırakmamasını bekliyoruz” dedi.

Takımın son durumu hakkında bilgi veren Teknik Direktör Haluk Bulgurlu da, ameliyat olan genç kaleci Suphi Dağ’ın takımla beraber idmanlara başladığını söylerken, takımda sakat ve cezalı sporcu bulunmadığını belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here