Mithat Paşa Öğrencilerinden İş Bankasına Teşekkür Ziyareti

0
219

işbankası1Geçtiğimiz hafta sonu tüm yurt genelinde olduğu gibi kentimizde de eğitim öğretim gören öğrenciler karnelerini alarak yaz tatiline girdiler. Türkiye İş Bankası, eğitime katkı sunmak adına ülke genelinde yaz tatiline giren öğrencilere, 1 milyon masal ve öykü kitabı dağıttı. Kentimizde bulunan okullara da dağıtılan kitaplar dolayısı ile Mithat Paşa İlkokulu 4-C Sınıfı, İş Bankası İskenderun Şube Müdürü Barış Tüzün’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Mithat Paşa İlkokulu 4-C Sınıfı öğrencileri Sınıf Öğretmenleri Ramazan Arhan öncülüğünde, kendilerine kitap bağışında bulunan Türkiye İş Bankası’nın İskenderun Şube Müdürü Barış Tüzün’ü makamında ziyaret ederek, teşekkür ettiler. Burada öğrenciler hakkında kısa bilgiler de veren Sınıf Öğretmeni Arhan; “Yeni eğitim sistemi çerçevesinde öğrencilerimiz önümüzdeki eğitim öğretim yılında ortaokula başlayacaklar. Biz 4 yıl içerisinde çocuklarımızı yeterli bilgi ile donattık. Gelecekte de çok iyi yerlere gelecek şekilde eğitimlerini verdik. İnşallah ilkokuldaki başarıyı ortaokulda da devam ettirirler. 4-C Sınıfı, okulumuzun en başarılı sınıfları arasındadır. İl genelinde yapılan bilim sanat sınavında ve de okulumuz arasında yapılan İngilizce sınavında ilk dört içerisinde 3 öğrencimiz yer aldı. Ben onlarla gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.  Arhan, Türkiye İş Bankasının eğitime katkı sunarak, kitap okuma alışkanlığının az olduğu ülkemizde öğrencileri kitap okumaya teşvik ettikleri için teşekkür etti.

Yıllardır özellikle okulların yaz tatiline girmesi ile öğrencilere masal ve öykü kitapları dağıttıklarını anımsatan Türkiye İş Bankası İskenderun Şube Müdürü Tüzün; “Her yıl 1 milyon tane masal ve öykü kitaplarını öğrencilerimize karne hediyesi olarak dağıtıyoruz. Kitap dağıtma projemiz 7 yıldır devam etmektedir” dedi.

Öğrencilere de seslenen Müdür Tüzün; “Yaz tatilinde sizlere dağıttığımız kitapları okur ve bizi anarsınız. Buradaki amacımız sizlere okuma alışkanlığını kazandırmaktır” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here