Miray ve Öcal Muhteşem Bir Düğünle Dünya Evine Girdi

0
543

öcal düğün1Gazetemiz köşe yazarlarından Öcal Çulcuoğlu, geçtiğimiz hafta sonu oğlunu evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Yazar Çulcuoğlu’nun oğlu Muhammed Öcal Çulcuoğlu, Remziye ve Hüseyin Uğurlu’nun güzel kızları Miray Uğurlu ile hayatını birleştirdi.

Geçtiğimiz hafta sonu Grand Plaza Düğün Salonunda gerçekleştirilen muhteşem düğün ile dünya evine giren çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

öcal düğün2

Çok sayıda seçkin davetlinin yanı sıra CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ve ilçe yönetiminin tam kadro katıldığı düğün töreni, gelin ve damadın Vals’i ile başladı. Yaptıkları dans gösterisiyle büyük alkış alan genç çift, bütün gece oturmadı. Misafirlerle yakından ilgilenen gelin ve damat gece boyunca sevdikleriyle eğlencenin tadına vardı. Gecenin ilerleyen saatlerinde Zeybek oynayan Miray ve Öcal, misafirlerden bir büyük alkış daha aldı.

öcal düğün3

Çok nezih bir ortamda geçen düğün törenine katılan misafirler gece boyunca eğlenerek, genç çiftin mutluluğuna ortak oldular. Grand Plaza’nın orkestrası ise çaldıkları ve söyledikleri birbirinden güzel eserlerle ve müthiş performanslarıyla göz doldurdular, davetlilerden tam not aldılar.

Biz de İskenderun Gazetesi olarak Miray ve Öcal çiftine bir ömür boyu mutluluk dilerken, Çulcuoğlu ve Uğurlu ailelerini de tebrik ederiz.

öcal düğün4

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here