MilyonFest/Arsuz Ertelendi!

0
30

Festivalin Devamı 19-20-21-22 Ağustos’ta Yapılacak

Bölgemizin ve özellikle Arsuz’un tanıtımında önemli bir yeri olan MilyonFest/Arsuz, 19-22 Ağustos tarihlerine ertelendi. Ertelemenin pandemi koşulları ve orman yangınları nedeniyle gerçekleştirildiği belirtildi. Konuyla ilgili Arsuz Kaymakamlığından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi;

“Bölgemizde büyük ilgi gören, ilçemizin tanıtımı için büyük önem arz eden ve esnaf ve halkımızın merakla beklediği MiyonFest’in, gerek pandemi koşulları, gerekse de ülkemiz genelinde devam eden orman yangınları ve şehitlerimiz nedeniyle, Sayın Valimizin talimatları, İlçe Hıfzısıhha Kurulu Kararı ve yapımcı şirket Milyon Yapım yetkililerinin ve sahne alacak birbirinden değerli sanatçılar ile festivale katılanların da anlayış ve duyarlılığı ile 19-20-21-22 Ağustos tarihleri arasında devam ettirilmesi kararlaştırıldı.

Not: Kampa katılan katılımcıların yerlerinde kalmalarında sakınca görülmemekle birlikte yapımcı şirket tarafından festival bileti alanlar için hakları korunmak ve başkaca haklar da tanınmak üzere detaylar ayrıca duyurulacaktır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here