MHP’li Gül; “Milletimizin Huzuru İçin Tercihimiz İhsanoğlu Olmalı!”

0
96

ibrahim gül3Geçtiğimiz yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nden İskenderun Belediye Başkan Adayı olan İbrahim Gül, Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerine değindi.

Hangi adaya oy verilirse verilsin, seçimin mutlaka ciddiye alınması ve kesinlikle sandığa gidilmesi gerektiğini vurgulayan Gül; “Yahu Cumhurbaşkanı seçiminde bir adam seçeceğiz ne değişecek ki, diye düşünmemelisiniz. Çünkü tarih bize bir adamın bir ülkenin, bir milletin, yeri gelince de cihanın gidişatını nasıl değiştirdiğini göstermektedir. Ülkemizin de bir değişime ve kötü gidişe dur diyecek bir Cumhurbaşkanına ihtiyacı vardır” dedi.

Adayların meydanlarda, televizyonlarda, gazetelerde ve çeşitli yöntemler ile kendilerini halka anlattıklarını ifade eden MHP’li Gül, oy kullanacak herkesten Çatı Adayları olan İhsanoğlu’na destek vermelerini de istedi.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığına adaylar arasında en çok yakışanın İhsanoğlu olduğuna vurgu yapan Gül; “Ülkemizde huzur, refah ve birliği tesis edecek aday budur dediğinize oy vermelisiniz. Ben bu değerler ile sandığa giden herkesin Cumhurbaşkanı adayı Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’na oy vereceğini düşünüyorum. Adayların her adımını yakından takip ediyorum, geçmişleri, tecrübeleri, eğitimleri ve söylemlerini tahlil ettim.

Adaylardan Sayın Erdoğan’ın, ülke içinde insanlarımızı kamplaştırdığını, hırsızlık ve yolsuzluk içinde olduğunu düşünüyorum. Ülkemize faydalı bir Cumhurbaşkanı olacağına inanmıyorum. Bir diğer adayınsa, ülkemizin bölünmesi için mücadele eden terör örgütünün siyasi uzantısı olduğunu bilmeyen yoktur. Maazallah bu adayın seçilmesi durumunda ülkemizde yaşanacak sıkıntıları düşünmek bile istemiyorum.

İşte bu hal ve durum itibari ile yaptığım değerlendirmeler sonunda Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu beyefendinin Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanması gerektiğini düşünmekteyim. Milletimizin dirliği, birliği ve huzuru için tercihimiz İhsanoğu olmalıdır.

Ülkemizin dış siyasette kaybettiği itibarı yeniden kazanması için İhsanoğlu gibi dış dünyada itibarlı birisi Cumhurbaşkanımız olmalıdır. Komşu ülkeler ile olan kavgalı durumumuza son verecek, bu bölgeleri iyi bilen, tecrübeli ve saygın birini Cumhurbaşkanı seçmeliyiz. İşte tüm bu ve benzeri sebeplerden ötürü 12’ci Cumhurbaşkanımız Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu beyefendi olmalıdır” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here