MHP’li Adaylar İsdemir Çalışanlarıyla Buluştu

0
118

mhp-isdemir1MHP Büyük Şehir Belediye Başkan adayı Mete Aslan ve MHP İskenderun Belediye Başkan adayı İbrahim Gül İsdemir çalışanları ile buluştu. Aslan ve Gül, İsdemir ilköğretim okulu çok amaçlı Salonunda İsdemir çalışanları ile toplantı düzenledi.

Toplantıda ilk konuşmayı ev sahibi olarak İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Nurettin Aydemir yaptı. Nurettin Aydemir’den sonra Türk Metal Sendikası İskenderun Bölge Başkanı Metin Önde kürsüye çıkarak; “Şahsım ve çalışma arkadaşlarımla sizi destekliyoruz” demesi üzerine salonda büyük bir alkış tufanı koptu.

Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman; “2009 seçimlerinde Karayılan’da bizlere destek olarak üç hilali diktiğiniz İsdemir ve Karayılan’da, desteğinizi arttırarak İskenderun ve Hatay’a üç hilali dikmenizi istiyorum” dedi.

İskenderun Belediye Başkan adayı İbrahim Gül; “Emeğin kutsallığına inanmış, İsdemir’de ateşi demir ve çeliğe çevirmiş yiğit işçi kardeşlerimizin destekleri için buradayız. Bizim en büyük projemiz kardeşlik projesidir. İskenderun’da huzuru bozacak her türlü ayrımcılıktan uzak kardeşliği geliştirecek sosyal belediyecilik yapacağız. İskenderun’un her bölgesine eşit hizmet edeceğiz. İsdemir’in yiğit emekçileri kardeşliğimize katkı sağlayacak desteklerinizi istiyorum” diyerek, Hatay Büyük Şehir Belediye Başkan adayı Mete Aslan’ı konuşması için kürsüye davet etti.

Hatay Büyük Şehir Mete Aslan; “Hatay Büyük Şehir Belediyesinde şahsıma, İskenderun Belediyesinde İbrahim Gül’e desteğinizi istiyorum. Burada sizlere projeler açıklayarak vaktinizi almak istemiyorum. Benim belediyecilik tecrübemi ve yaptığımı sizler iyi biliyorsunuz, geçmişte yaptıklarım gelecekte yapacaklarımın işaretidir. Bizim işimiz belediyecilik, İnsanlara ümit projeleri ile hayal kurdurmuyoruz. Yapılabilecek, Büyük Şehir yetkisinde olan bütçeye uyumlu fiziki projeler ile her bölgeye eşit sosyal projemiz var. Hatay Büyük Şehir Belediyesi ile İskenderun Belediyesini birlikte kazanmak istiyoruz. İbrahim Gül benim yakın çalışma arkadaşım olsun istiyorum. Bu nedenle desteklemenizi ve gece gündüz demeden MHP’nin kazanması için çalışmanızı istiyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here