SP Hatay Büyükşehir Adayı Çalışkan İTSO’yu Ziyaret Etti

0
68

saadet partisi10Saadet Partisi (SP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necmettin Çalışkan ve İskenderun Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Çelik, İTSO yönetimine nezaket ziyaretinde bulundular.

30 Mart seçimlerine Hatay ve ilçelerinde hazırlandıklarını ve seçim çalışmaları kapsamında İskenderun’da olduklarını belirten SP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necmettin Çalışkan; “İskenderun Hatay’ın en önemli ilçelerinden biri, İTSO’da şehrin en ciddi sivil toplum kuruluşu. İskenderun ekonomisine yön veren böylesi güzide yönetim kurulu üyelerini ziyaret etmek için bugün buradayız” dedi.

saadet partisi11

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Göreve geldiğimiz günden bu yana İskenderun için ürettiğimiz projeleri hayata geçirmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Seçim sürecine girilmesinden bu yana sık sık siyasi parti başkan adaylarımız odamızı ziyaret ediyor. Biz her zaman ilimiz ve ilçemiz için hayırlı hizmetler yapacak adayların görev başına gelmelerini temenni ediyoruz. Çıkmış olduğunuz bu yolda sizlere başarılar diliyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here