“Daha Güçlü Türkiye, Daha Güçlü Hatay İçin Var Gücümüzle Çalışıyoruz”

0
50

ergin-ahm ziyaret1Ak Parti Büyükşehir Başkan Adayı Ergin, AHM Port City’nin Konuğu Oldu

Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, seçim çalışmaları kapsamında İskenderun’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak AHM Port City’yi ziyaret eden Ergin’i kapıda karşılayan AHM Port City’nin ortakları Ali Tekten ve Mahir Taner, törenle projenin tanıtımını yaptı.

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İlçe Başkanı İbrahim Yaran, İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri, belde belediye başkanları, çok sayıda işadamı ve partililerin de katıldığı ziyarette, İşadamı Ali Tekten, AHM Port City yaşam merkezinin tanıtımını yaptı.

Tekten, ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “AHM Port City’e onur verdiniz. 2013 yılını ilimiz ve şehrimiz için yükselme dönemi olarak görüyorum ve bu tarih İskenderun’un yükselme devri olduğunu belirtmek istiyorum. Tünel projesi gerçekleştirildiğinde çok büyük yatırımlar şehrimize gelecek. Hatay’ın, ilk 5 il arasında yer alacağına inanıyorum. Bu yatırımlarla İskenderun ve Hatay’ın gelişmesini göreceğiz” dedi.

İşadamı Ali Tekten konuşmasının devamında ise, “Dubai’den, Katar’dan müşterilerimiz geliyor ama biz daire satamıyoruz. Yetkililerimizden İstanbul’daki orantısız dengeyi kaldırmalarını bekliyoruz” dedi.

Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin ise, işadamı Ali Tekten ve ortaklarını yaptığı yatırımdan dolayı tebrik ederek; “Türkiye son 12 yılda bulunduğu coğrafyada çok önemli mesafeler kat etti. Dünya sıralamasında Çin’den sonra ikinci olduk. Bugün en güçlü 16. ekonomiye sahip ülkeyiz. Tüm bunlar yatırımlar yaparak, istihdamlar oluşturarak, çalışarak oldu. Bu anlamda 11 yılda ortaya konulan performansı Türkiye gördü. Türkiye’nin gelişmesi büyümesi ise siyasi ve istikrarlı bir iktidarla oldu. Yeni Türkiye’de yeni iş istihdam alanlarına ihtiyaç duyuluyor. Daha güçlü Türkiye, daha güçlü Hatay için var gücümüzle çalışıyoruz. Yapılmakta olan bu yatırımın İskenderunlulara hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here