MHP’li Aday Adayı Gül; “Halkın Tüm İhtiyaçlarını Karşılamak İçin Çalışacağız”

0
74

ibrahim gül7Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Gül, İskenderunlulara hitaben yazılı bir açıklama yaptı. Aday adayı olmasındaki nedenleri ve başkan olması halinde yapacaklarını aktaran Gül, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“40 yıllık ömrümü İskenderun’da geçirdim. Yirmi beş yıldır sosyal, siyasal ve ekonomik hayatın içinde önemli tecrübeler edindim. İskenderun’a aidiyet hissediyor ve vefa borcum olduğunu düşünüyorum. Tecrübe ve birikimlerimi İskenderun’a hizmet için, İskenderun halkının aydınlık geleceği için kullanmak istiyorum.

Hayatın Önündeki Tüm Engelleri Kaldıracağız!

Hizmet aşkıyla bütün İskenderunlu hemşerilerimi kucaklayacağım, İskenderun’u çağdaş, uygarlık seviyesine çıkarabilecek vizyona sahibim. Belediyeciliği yakından tanıyor ve biliyorum. Yaptığım siyasi ve sosyal çalışmalarla kendini kabul ettirdiğime inanan biriyim. İskenderun’un sorunlarını ve çözüm yollarını en iyi bilenlerdenim. İskenderun için eğitim, kültür, sağlık, sosyal, ticari, ekonomi ve teknik alanlarda önemli projelere sahibim. Bilgili, tecrübeli, dürüst, başarılı ve çalışkan bir ekibim var.

Allah nasip eder başkan olursam ‘Halka hizmet, Hakk’a hizmet’ düsturu ile hareket edeceğim. Bilgi ve tecrübelerim, hizmet aşkım ve çalışma ahlakımla bunu başaracağım. Yaşadığımız bu güzel kenti, ekip ruhuyla, mahalle meclisleriyle ve hep birlikte yöneteceğiz. Yetkin ve donanımlı ekiplerimizle İskenderun’umuza yakışan en doğru ve en iyi hizmetleri üreterek, hayatın önündeki tüm engelleri ortadan kaldıracağız. Birlikte yaşadığımız İskenderun tüm güzelliklere layıktır.

İnsanların Tamamına Eşit Hizmet!

Aldığımız aile ve teşkilat terbiyesiyle, hiçbir şaibe ve kirliliğe bulaşmadan, alnımız ak olarak bu günlere geldik. Bugüne kadar talip olduğum her işi başardım ve başaramayacağım hiçbir işe de talip olmadım. Birçok projem var, İskenderun’u sokak-sokak bilen bir kardeşiniz olarak, İskenderun’u modern ve yaşanabilir bir sahil kenti yapacağız. Demokratik bir yerel yönetim anlayışıyla hiçbir ayrım yapmadan kentte yaşayan insanların tamamına eşit hizmet vermek ve halkın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çalışacağız.”

Gül Mahalle Toplantılarını da Sürdürüyor

Öte yandan, MHP başkan aday adayı İbrahim Gül seçim çalışmalarını da sürdürüyor. Mahalle muhtarlarına yönelik yaptığı seçim çalışmalarında Kocatepe, Esentepe ve Yıldırımtepe Mahalle muhtarlarını ziyaret eden İbrahim Gül, Mahalle muhtarları ile yerel yönetimler üzerine sohbet ederek, İskenderun Belediye başkanlığı seçimlerinde MHP’ye destek olmalarını istedi.

İbrahim Gül, mahalle muhtarlarına hitaben yaptığı konuşmasında; “İskenderun Belediyesinin MHP’li bir başkanla yönetilmesi gerekmektedir. Çünkü bizler sizlerin, kentin ve kent yaşayanların ihtiyaçlarına uygun projeleri hep birlikte tartışarak hayata geçireceğiz. İskenderun belediyesi artık kent yaşayanlarının katkıları ile yönetilmeyi hak etmiştir. Mahalle muhtarlarımız kendi yaşadıkları mahallenin belediyeden beklentilerini iyi bilmektedir. Belediye başkanlığını kazandığımız takdirde mahalle muhtarlarımızın fikirlerini alarak hizmeti insanlarımızın ihtiyaç ve taleplerine göre yerine getireceğiz” dedi.

Mahalle muhtarları, Belediye başkan aday adayı İbrahim Gül’e seçim çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here